AbSed OzlemYu07 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Diyorlar ya hani yiyecek ekmeği varsa olur inşallah vardır olur rabbim heveslerimizi hayallerimizi yaşatsın
OzlemYu07 AbSed kesinlikle öyle canım yiyecek ekmeği varsa olur bir şekilde hersey allahtan 🙏 ama hislerim güzel bu sefer bakalım nasip Kısmet 🧿❤️
AbSed OzlemYu07 inşallah bana da kısmet olur bir gün görürüm o günleri gün sayarım doğuma ne güzel hayaller
minik_kuzumm AbSed bize de ilaçlarını bitirene kadar bekle demedi ama eşimle bekleme kararı aldık. Sonuçta bendeki bu eksiklikten bebek de etkilenir. Zaten henüz adet de olmadım. 1 kere adet olmayı bekle dedi. Bakalım inşallah isteyen herkese nasip olur ☺️
AbSed minik_kuzumm inşallah bakalım hayırlısı bende ilaçlarımı halledeyim yarına randevu bulamadım pazartesiye aldım düşük olan degerlerime ilaç kullanmaya başlayayım bir an önce. 😄
minik_kuzumm AbSed aynen hemen başla ihmal etme. Biz iyi olalım ki nasip olursa bebekler de sağlıklı olsun ☺️
Nazendehanim AbSed kadın muaynesi dediğin jinekoloji sanırım gebe olmayan hanımlara yönelik yapılıyor galiba emin değilim aynı muayne adı farklı
Derya3535 AbSed ben kürtajdan sonra ayım doldu adet oldum 40 da bekledim diye sonrada korunmadım 1 kere adet olduğum için. Çok şükür hamdolsun tekrar hamileyim.
Elifoz28 AbSed canım 7 ay önce kürtaj oldum 2 ay önce korunmayı bıraktım 2 aylık hamileyim ☺️ Ovülasyon testi al bence yumurtlama gününü öğrenmiş olursun değerlendirirsin
AbSed Elifoz28 uygulamadan takip etmeye başladım bu ay bakalım ama önce değerlerim düşük onları bı sınırdan geçeyim
Nazendehanim AbSed canım telefon uygulamasından takip ediyorsan yanlış gösteriyor benim yanlış göstermişti ovulasyon testi aldığımda fark etmiştim , program her ay adet bitiminin 6. Günü gösteriyor hiç değiştirmiyordu ama yumurtlamam 3. Gündü
OzlemYu07 Elifoz28 canım bende boş gebelikten oldum ve daha sonra hiç baktırmadım kanıma kromozomuma ve su an tekrar hamileyim ve daha kalp atışını duymadım henüz korktum şimdi ya KEske önce bi baktırsa mıydım riske atmayıp 😔