KubraAydin Zeynepp97 aynıları bende de var malesef bu hafta kontrole gidicem neden erken doğum riskin var canım
Zeynepp97 KubraAydin Enfeksiyon çıktı rahim ağzı kısalığı var dedi doktor bende yarın gidicem bakalım iyi gidiyoruzdur inşallah
KubraAydin SumsavMah yani artık vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir ama için rahat etmiyorsa bi doktoruna görün bu hafta benim kontrolüm var bakalım ne diycek doktorumuz
G_M_Z KubraAydin zamanı gelince öğrenirsin boşver hiç merak etme 😂😂😂😂😂😂 hiçbir şey yokken bir anda sanki bebeğin idrar keseni sıkmış gibi oluyor 😂😂😂aha diyorsun altıma kaçırıcam heralde 😂😂😂
KubraAydin SumsavMah bu zamana kadar doktorum bana hiç alttan muayene yapmadı ama doğum zamanı yaklaşınca onlarda mecburi yapıyorlar
Hkf KubraAydin kadında kramp şeklinde değilde böyle baskı vajinada ağrı bu hafta başladı🌸Bu arada bende Kübra Aydın😄🌸🌸
Sedadgr KubraAydin 30+4 üm bende Allah yardımcımız olsun geceleri bel ağrısı ve aşırı derecede mide yanması var
Leylayz Btl2652 Allah korusun bence normaldir bende birkaç gün önce aşırı sancıdan hastaneye gittim ve nst bile yaptırdım ama bir sıkıntı yoktu doktor bebek büyüdüğü için normal dedi
Kumsallina95 KubraAydin aynı şekilde canım sanki hiç uyumuyor gibiyim sabah kalktığımda bir kamyon dolusu sopa yemiş gibi oluyorum 31. Haftadayim büyük kizida okula götürüp getirince zorluyor 😊💫🤦🏽♀️