KubraAydin Gecelerim uykusuz bol karın ağrısı sertleşme bel ağrısı ile geçiyor , siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor son haftalar 😁
Feyzaveannesi KubraAydin Bu uyuksuzluk mereti bende de var şükür başka bir problem yok. 29 haftalık olcaz bizde
Leylayz KubraAydin bende de çok sertleşme var ve sabah uyanınca karın sancısı ve kasık ağrısı oluyor her sabah ancak kalkıp biraz yürüyünce geçiyor
G_M_Z KubraAydin 32+4 üz oğlumla şu an🥰 bel ve sırt ağrım var bolca 🥲 oğlum alt tarafa doğru baskı yapmaya başladı sağolsun sayesinde tuvaletin yollarını aşındırdım 😬
Hkf KubraAydin kadında kramp şeklinde değilde böyle baskı vajinada ağrı bu hafta başladı🌸Bu arada bende Kübra Aydın😄🌸🌸
KubraAydin SumsavMah bende de var o malesef karnımda bir ağrı belime vuruyor ağrısı ama nedendir bilmem
SumsavMah KubraAydin ya sanki erken doguracakmisim gibi hissediyorum ağrı olunca gitmeyince suçlu hissediyorum kendimi şaşırdım
Zeynepp97 KubraAydin 29+4 deyim geceleri WC yolunda gidip geliyorum 😂 Arada belime ve sırtıma giren sancılar zonklamalar oluyor böyle böyle gidiyoruz 😂 Erken doğum riski var bakalım hayırlısıyla günleri haftaları tamamlayalım da ☺️
KubraAydin Zeynepp97 aynıları bende de var malesef bu hafta kontrole gidicem neden erken doğum riskin var canım
G_M_Z KubraAydin zamanı gelince öğrenirsin boşver hiç merak etme 😂😂😂😂😂😂 hiçbir şey yokken bir anda sanki bebeğin idrar keseni sıkmış gibi oluyor 😂😂😂aha diyorsun altıma kaçırıcam heralde 😂😂😂
KubraAydin SumsavMah yani artık vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir ama için rahat etmiyorsa bi doktoruna görün bu hafta benim kontrolüm var bakalım ne diycek doktorumuz