35SD28 dml33 bir sıkıntı mı var hocam diyorum hayır diyor her seferinde. Bir daha derse başka doktora gideceğim. Kağıdıma suyum için hem yeterli yazıyor.
dml33 35SD28 o zmm normaldir cnm bana 27 suyun azalms biraz dedi 25 üstü normal yazio nette anliyamadm bnde haftaya başka bi doktora gidicm
35SD28 dml33 randevu bulursam tekrar kontrole gideceğim bende. Devlet takipliyim. Arada özele gidiyorum. Bakalım size ne diyecek
Gzm23 ozmus bende deneyemem onu yaa şu an bile petekten hemen hasta oldum onu içersem beni mahvrder bünyem zayıf herhalde 😇
dml33 35SD28 bn ozele gidiyorm ilk hamilelikte de yasadm bn sıvı azligi malesef bundada yasiyorm suyu çoğaltım artk 3 4 içmeye calisiyorm
35SD28 dml33 burada havuç suyunu çok öneriyorlar. Bir deneyin isterseniz. Görümcemde de öyleydi hastanede yattı ne serumla yedi. Yine de fayda etmedi.
BirPatiSever 35SD28 sağlık ocağı neden 3 lt yi geçmesin dedi ki. 4,5-5 litreden sonra su zehirlenmesinden bahsediliyor.
Gzm23 BirPatiSever aslında mantıklı çünkü ben kendimi zorlasam vücudum istemiyor başım ağrıyor vücud belli bir miktardan sonra Kabul etmiyor Ben bir kere 3 litre içtim o gün hasta hasta yattım 2 litre anca benim bünyem alıyor
gizemmege Ben günde 4 bardağı zor içiyorum içim almıyor hiç çok üzülüyorum hatta bir kaç kez su içtikten sonra kustum 12+2 yiz :((((
Gzm23 gizemmege kuzum haftan daha erken o haftada Ben bir bardak anca içebiliyordum şimdi 24 haftalık 2 litreye çıkadm mesela hasta olduğum da hiç içemiyorum bugün ateşim var bir bardak içtim sadece yemek de yemedim fazla
AyseARAT1234 Ben günde 2 bardak su içiyorum uda zar zor 24 haftalık olduk pek su içemiyorum doktura gitim su içmelisin dedi bende içtimde midem bulanıyor 😶😑