Ecenur1 Gzm23 önceden tutardım şimdi tutamıyorum da nolcak böyle bilmiyorum 😂😂 hele azcık Bi yol yürüyeyim hemen geliyor
Zehra9616 Gzm23 valla suya asigim desem yeridir 🤣 sabaha kadar 1 lt fazla iciyoruma sla uyumuyorum wc gitmekten😀 gun icindede 2 yi geciyo 🤣
erayinannesi16 Gzm23 günde 1 litre bile içmiyorum doktorum bol içmem gerektiğini söyledi ama unutuyorum
erayinannesi16 Zeynepp97 keşke bende icebilsem yaz kış aynı en fazla bı litre şimdide icmiyorum unutuyorum
Zeynepp97 erayinannesi16 İçmeye çalış valla hem enfeksiyonu falan engelliyor günde 2 litre içmeye çalış yanına litrelik su şişesi al öyle daha kolay oluyor yoksa bende bardak bardak içemiyorum yanımda şişe olduğu için kolay oluyor
adsmom Gzm23 kendime 1.5 litrelik bir şişe ediniyorum gün içinde hedef koyuyorum 3 kere bitecek gibi :) bardak hesabı yapınca olmuyor
Serapcemre adsmom 3kesin içiyorm gecede içiyorm 😊3-3.5kesin bazen ama 2de kalıyorm ılk bebekte 4lt kesin ıcerdm bunda iştahm düzelmedi daha düzelirse içerm
Ozlem2206 Gzm23 çok haklısınız karın büyüdüğünden midede iyice sıkıştığı için çok içince sığınamıyorum yemek yiyemiyorum habire tuvalete çıkmakda cabası
Gzm23 ozmus bende deneyemem onu yaa şu an bile petekten hemen hasta oldum onu içersem beni mahvrder bünyem zayıf herhalde 😇
dml33 35SD28 neden ole dedi suyunda azalmami var banada ole dedi doktor bu hafta bn pek icemedm evde kalmadm suyun azalms az mı ictm dedi bnde evet dedim
35SD28 dml33 bir sıkıntı mı var hocam diyorum hayır diyor her seferinde. Bir daha derse başka doktora gideceğim. Kağıdıma suyum için hem yeterli yazıyor.