Mavisinannesi2 Duru ismini taşıyan bebekler çocuklar tanıyor musunuz kızınızın ismiysede yazar mısınız huylarınııı bebekliklerini🙈🙈
Polenpolen52 Mavisinannesi2 valla duru ısmınde ıkı kız cocugu var aılede, ıkısını de anlatım, ıkısıde dunyanın en akıllı uslu cocukları agzı var dılı yok dedıklerınden, ıkısıde süt beyazı boyle agzı burnu mınıcık dur resım varsa bırının atayım😂
Durucelikel Mavisinannesi2 benim kızımın ismi duru hiç durmaz yerinde cok şımarık biz dursun diye duru koyduk ama 😅🤣 tam tersi oldu
Elfvli Mavisinannesi2 İlk kızımın adı Duru. İsmini koyarken Duru gibi saf temiz dup Duru olsun diye koydum. Gercekten de karakter olarak çok ağır, sakın bir cocuk. Ne bebekliligin de ne de şimdi ( suan 10 yasinda ) hiçbir sıkıntımız olmadı. Cok şükür diyelim 🤲❤ cocuklar gerçekten isminin anlamını taşıyor. Ikinci kızımın adı Deniz. Vallahi tam deniz gibi dalgalı. Ben ona Karadeniz gibisin hırçın ve dalgalı diyorum 😊😊😊
Mavisinannesi2 Polenpolen52 yaa maşallah benim 1. Kızımda beyaz tenli mavi gözlü ismi esila ben koymuştum 2. Babası duru koymak istiyor🤭😍
Mavisinannesi2 Polenpolen52 bebeklikleri nasıldı ben 1.de gece çok çektim ondan isimde önemsiyorum isime çeker diyorlar bu sefer sessiz bebek istiyorum nasipse🤣🤣
Polenpolen52 Mavisinannesi2 bebekken nereye koysa orda uyur aglamaz sızlamaz, ama buyudu yıne aynı annesının pesınde hep akıllı durur mısafırlıge cok gıder anası çunku cocuk uslu dıye🤣
Mavisinannesi2 Polenpolen52 ay maşallah çok isim düşündüm ben karar veremedim babasıda hep duru diyordu şimdi kesin duru koyuyorum o zaman ne güzel konuştunuz öyle🤭🤭🤣
Elfvli Mavisinannesi2 söyle soyleyim evde çocuğu unutuyoruduk biz. Eşimle oturup ust üstte filmler izliyorduk. Aa Duru nerede diye aramaya kalkıyorduk odasında oyun oynarken yada uyurken buluyorduk. Aksam 7 de yatar sabah 7 de kalkardı. Ne yemesin de ne uyumasına hiçbir sorun yaşamadım. Bu yasa kadar asla sözümuzden çıkıp herhangi bir saygısızlık yapmamıştır.
Melek141120 Yeğenim var duru tam bir fırlama 15, aylık ama çok tatlı güleryüzlü kendini sevdiriyor öyle huysuz ağlak değil 😍
Mavisinannesi2 Elfvli oyy maşallaahh kesin kesin koyuyorum ben adını ya duru ismide seviliyor sanırım💕
Elfvli Mavisinannesi2 Duru güzel bir isim. Benim 3 kizim var. Duru, Deniz ve Derin 🥰 adı ile yaşasın insallah. Gönlünüzce olsun hersey.
Melek141120 Mavisinannesi2 valla o zaman da çok güler yüzlüydü tatile gitmiştik orda ki bahçıvan abi bize sürekli bu kız hiç ağlamıyor mu diyordu 🤣 akıllı çok tatlı bir kız çocuğu
Mavisinannesi2 Elfvli Benimde 1. Kızım Esila 2.de kızmış duru düşünüyoruz pek birbirne uymuyor gibi isimlet ama sizinki çok uyumluu
GamzeDurmus Elfvli derin olan çocuğunuzun huyu nasil acaba içime sindi de daha cinsiyetimiz belli değil kız olursa düşünebilirim belki 🥰🥰
Elfvli Mavisinannesi2 evet biz ozellikle bu şekilde tercih ettik. Hepsi de sevdiğimiz ve istediğimiz isimler. Allah bana 3 kiz evlat nasip etti. İçimde kalmadı hiçbir işim 😁