• Gebelik
  • 30 31 32 haftalıklar gelin bi

Defne2018 29. Haftamda en son 1425 grmdı cnmm cuma günü kontrolüm var 32+3oluyoruzz bakalımm kaç olduk ☺️

Defne2018 evet canım 23 haftalıkken gittiğimde de kilom bu kadardı doktorum bana dedi cok alıyorsun 😀biraz yavaşla diyince bende kızartma ve hamur işini biraz azalttım 32 de gittim kilom aynıydı

29 haftada 1200 gr şuan 32 haftalik olduk kontrolüm haftaya bakalim ne kadar olmus her sey yolundadir insallah bende gecen hafta herseyini yikadim ütüleyip yerlestirdim

Sevdaerdgn34 bende kızartma ve hamur işi pek yemiyom ama ekmek ve pilav biraz ayar kaçıryom 3 ögün yiyim bide o dan kilo alıyom

Defne2018 Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin tatlim inş🤲bnde 30+6 olcam 12 den sonra herseyi hazir yikandi utulendi bi beziyle islak mendili ufak defek seyleri kaldi onlarida 33 haftamdan sonra alcam koycam allah izin verirse

29+2de gittim 1333 grdı kendimde bebeğin kilosu vs toplam 10 kg aldım şimdiye kadar benim de birkaç gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyor bilmiyorum normal mi onun dışında çalıştığım için daha hazırlık yapamadım izne ayrılınca 34-35 gibi haftalarda başlıycam inşallah

Merveremzi06 erken dogum riskin yoksa korkma bide izin 32 haftada alınıyodugeç dwgil mi

Defne2018 32 haftaligim 29 haftalikken gittiğimde 1430 gr demişti önümüzdeki hafta randevum var bakalım nasıl oglum bende 3 ile 4 kilo arasinda gidip geliyorum