• Gebelik
  • 30 31 32 haftalıklar gelin bi

Nasıl gidiyor hamilelikler bebişler kaç kilo oldu sizler kaç kilo aldınız herşeyi hazırladınız mı ben kiloyu bilmiyorum 27 haftada gitmiştim 1050 demişti 6 kilo almıştım şuan 30 +3 haftaya 31 haftada kontrolüm var herşeyi hazır bugün yıkadım ütüleyip koycam çantaya nasipse

Bende en son 28+5 de gitmiştim 1530 gr demişti şuan 29+5 deyiz 31 de kontrole gideceğiz bakalım erken doğum riskim olduğu için sürekli yatıyorum 15 kilo aldım ben kendim 😂

defomom maşallah hareket yapmayınca kilo normal galiba düşük riskin oldugu için

Defne2018 26.haftada gitmiştim bebiş 1 kgdı…Kendim 8 kg almışım. Cumartesi günü kontrolüm 30+6 olcam o zaman bakalım ne kadar olmuş… Kasılmalar kramplar dışında iyiyiz çok şükür🙏😒Herşeyi hazır yıkandı ütülendi çanta hazırlaması kaldı onuda kontrolden sonra hazırlarım artık inşallah

Defne2018 kiloyu bilemiyorum haftasonu randevu🐣 şu aralar karın ağrısıyla başım dertte. Sanki mesaneye baskı yapıyor ve hep sol altta karın ağrısı Yaşıyorum sizlerde de var mı?

Hosgeldinbebek karın agrısı degilde midemde bi agrı batma gibi bişi vardı dün akşam başladı sabahta devam etti suan bi sıkıntı yok galiba dün fazla yordum kendimi ondan dedim

1. Haftamda gittiğimde bebişim 1347 gr idi bugün gittim doktor 30. Haftadayız ve bebeğim 1.602 gr olmuş ben ise 6 kilo ile yola devam ediyorum son 2 haftada anladım Kİ yediğim bebeğime yarıyor çünkü 28. Haftamda da 6 kilo almış görünüyordum..🤷‍♀️ Benim bebek için alışverişte ufak tefek eksiklerim kaldı ama kendim için daha bişe almadım… bugün doktorumla konuştum ne zmana çanta hazırlanmış olmalı dedim en erken 34. Haftaya hazırlamalısın çünkü bebek için bir sıkıntı erken doğum da yok dedi çok şükür ki 🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰