[silindi] Denizkizinannesi Liv hospital 650 Medical Park 550 büyük Anadolu telefonda fiyat vermiyor ben perinatolog UĞUR Turhan var alanında en iyisi 600 TL ye yaptırdım 20 gün oldu
turefb Denizkizinannesi Büyük Anadolu hastanesine en son gelen zamdan sonra (22 aralıkta gittim detaylıya, gittiğim gün zam gelmiş zaten şansımıza 🥲) fiyat 450 tl idi. İki haftada da artmamıştır tekrar herhalde
Sm-55 Dün fakültede yaptırdım 180 TL diye biliyordum fakat zam gelmiş ve 255 TL olmuş. 40 dk ya yakın sürdü doktor çok ilgiliydi memnun kaldım
Buo Sm-55 merhaba, ben detaylı için Mesut hocaya gitmeyi düşünüyorum, fakülteden normal hoca randevusu aldım, detaylı diye ekstra belirtmiyoruz değil mi?
Busraaydiiin1 Sm-55 gittiniz mi ? Ne kadar ödediniz acaba ? Birde sigortalı sigortasız fiyat fark edermi fakültede?
Sm-55 Busraaydiiin1 Evet gittim. Doktorum randovu ayarladı 255 TL ödedik ama sigortalı veya sigortasız değişirmi bilmiyorum. 9 buçuk gibi ordaydik sekretere giriş yaptırıp veznede parayı ödedik onlar sıra gelince çağırdılar. 10 buçuk gibi girdim içeri. Yaklaşık 40 dk suruyo ama benim kızım biraz nazlı çıktı göstermedi kendini o yüzden baya uzun sürdü Dr. Bıkmadan uğraştı. Çok ilgiliydi çok memnun kaldim
Sm-55 kubratd eşler göremiyor maalesef. Renkliyi de en son görüntü olarak gösterdiler fakat resimde renkli değildi siyah beyaz çıkıyor
Sm-55 Bahazel ben beğendim güzeldi doktor ilgili konuşkandi. Ben salı günü gittim ama onun dışında hangi günler orda onu bilmiyorum