Denizkizinannesi Haftamdayım detaylı için son hafta samsunda detaylı ultrason fiyatı nedir ve hangi hastaneye gittiniz acaba
Mervepera Denizkizinannesi medicana 500 du ugur Turhan 600 canım ben ugur beye gittim diğerlerinin fiyatını bilmiyorum
burcuacrr burcuacrr kendi ismiyle kliniği benim doktorum takibimi de yapıyor. 600dü 700 oldu sanırım şimdi. Memnun kalırsınız gayet
Sm-55 Benimde yarın fakültede randevum var Yrd.Doc.Dr Mesut ÖNAL. Doktorum orayı önerdi özel hastaneler 500 TL istiyor ama fakülte 180 TL ye yapıyor dedi. Bakalım fiyat değişmiş mi yarın görücez.
burcuacrr Sm-55 fakülte de iyi. Proflar var orda da. Ama renkli resim falan vermiyor. Ama özele gidiyorsanız zaten gerekte yok ora veriyordur
Busraaydiiin1 Sm-55 gittiniz mi ? Ne kadar ödediniz acaba ? Birde sigortalı sigortasız fiyat fark edermi fakültede?
Emineatli Elf55 Bu fiyat doktor ücretiyle birlikte mi bir de hemen randevu veriyor mu detaylı ultrason için
SemaNurEmir Denizkizinannesi medical park mehmet bilge cetinkayaya yaptirdim cnm cokta memnun kaldim doktorumdan herseyi en ince ayrintisina kadar anlatti soyledi o zmn 550₺ vermistim smdi 600₺ 650 ₺ olmustur belki