mekutlu12 Anneoluyorummmm 20-25 hafta arası karnım belli olmaya başladı artık hamile gibi o zaman çok hızlı büyümüş gibi gelmişti ama 30 dan sonra artık ağır gelicek yatakta dönemicek şekilde çok hızlı büyüyo çok hızlı kilo alıyo çünkü bebek önceki haftalara göre ☺️
HavvaNur42- Anneoluyorummmm bende ole dusundum 🤭🤭 saglik ocaginda ebeme sordum 2nci gebelikte cabuk belli olur bazilarinda dedi bilemedim 🤭🤭🤭
Gmzsf Anneoluyorummmm 31 gün kaldı şu 2 haftadır olmadığı kadar hızlı büyüdü kilomda sabit 🤣 son ay şişcen son ay şişcen diye diye şişiyorum 😅😅
mucizegebelik6 lunam bende 23 haftam bitiyor birden vay belirginleşti boyle giderse aşırı büyük olcak diye düşündüm sen şimdi boyle deyince bi mutlu oldum 🤭
lunam mucizegebelik6 fotoğraflarıma baktım hatta az önce. nerdeyse değişmemiş, çok hafif farketmiş 😊 ben de aynen yarım dünya olur yuvarlanarak doğuma giderim diyordum 🤭
aysenurkp 6.aydan 7.aya geçerken bir anda futbol topu koyulmuş gibi oldu😂 şuan çok fenayım allahtan son 20 30 gun kaldi💃💃🤯
Anneoluyorummmm @Sssna nerede yasıyon canm haberleselım haftalarımız aynı benimde 24+4 de 870 gramdı boyu 31,5 du 22 ocak bir daha ki kontrol🥰🥰🙏