kadifemsii Anneoluyorummmm aynen öyle benim ilk gebeliğimde 7. Aydan sonra özellikle son ay aşırı hızlı büyümüştü şimdi 28 haftalığım yine aynı
Anneoluyorummmm PrensesAnnesi4 PrensesAnnesi4 bende şuan 25+6 günlüğüm🥰 demekki başlıcak yakında gece uyuyamalar falan☺️
kadifemsii Anneoluyorummmm hareketlerini izlemek aşırı keyif verecek ama yatamamak da o kadar keyfini kaçıracak 😀 sağlıkla doğsunlar inşallah 🤲🏻
Anneoluyorummmm @kadifemsii amin inşallah🙏 hareketlerini şimdiden izliyorum kiiiiii🥰 öyle tekme atıyorki karnım havay kalkıyor😄🙏
kadifemsii Anneoluyorummmm dönüyor bi yerde toplanıyor resmen ne yaptığını izliyordum . Hani bazen netten görüyoruz ya ayağı belli eli belli falan o kadar olmasa da ona çok yakın 😀
Sssna Anneoluyorummmm 25 teyim 21. Haftadan beri her hafta büyüyor karnım gözle görülür fark var daha da hızlanırsa nasıl olacak bilemiyorum 😅
lunam Anneoluyorummmm benim 23-24 hafta civarı bi anda göbeğim çıktı çok şaşırmıştım 😆 29.haftamdayım şu an ama o zamandan beri çok bi değişim yok.
mucizegebelik6 lunam bende 23 haftam bitiyor birden vay belirginleşti boyle giderse aşırı büyük olcak diye düşündüm sen şimdi boyle deyince bi mutlu oldum 🤭
HavvaNur42- 12+2 deyim ama gobegim 6 aylik gibi 🤭🤭 bu kez karnim cabuk buyudu ilk hamilelgimde gobegim yok denecek kadar azdi
HavvaNur42- Anneoluyorummmm bende ole dusundum 🤭🤭 saglik ocaginda ebeme sordum 2nci gebelikte cabuk belli olur bazilarinda dedi bilemedim 🤭🤭🤭