Deletedmom444 ozlmmmm teşekkür ederim canım panik olucam sandım ama 5 dakika içinde bebeği alınca sakinlesiyorsun zaten.iyiki spinal olmuşum diyorsun çıktıktan sonra çekeceğin bir gün zorluk tabi olur ama dayanılmayacak kadar değil inşallah. Sütüm gelmedi işte ona üzülüyorum
ozlmmmm Deletedmom444 çok sevindim ya sağlıkla büyütün inş.anladım inş hemen gelir ya Doğumla bitse bir işimiz zaten 😐
1234 Deletedmom444 benımde bugun 3. Gün damla damla geliyo benım oglan cok aglıyo Sarılık olmasın dıye sırıngayla az az emzirdikten sonra mama verdim
1234 ozlmmmm sakinlestirici vuruyorlar cnm ben bu korkuyla spinal olduysam eminim herkes olur. Hiçbirsey gözukmuyor. Ben anlamadım bile ne ara oldu bitti Odamda uyusukluk gecınce agrım oldu
ozlmmmm 1234 Allah bağışlasın canım sakinleştiriciyi söylemeden mi vuruyorlar bir de ağrı bel,baş ağrısı şeklinde falan mıydı
Gubse82 1234 sen nasıl bir cesaret verdin bana Allahım senden binlerce kez razı olsun.. nasıl korkuyorum genel olmaz dedi doktorum bebeğini göreceksin dedi.. ve sipinal olucam. Tek düşündüğüm ölücem çıkamıcam ölüyorum korkudan😔😔 birde bebeğim daha küçük 36+3 offff offf
Deletedmom444 1234 göğüslerim taş gibi oldu ama süt gelmiyor elektrikli ile yarim saat boyunca sağdım sadece bir damla cıktı ne yapabilirim yardım lütfen :(
1234 ozlmmmm agrım ameliyat yerimde vardı Fena oluyorum dedim hemen sakinleştirici yaptılar Belim degilde kalcam agrıyo oturunca
1234 Gubse82 Allah sendende razı olsun cnm. Bende bu korkuyla olduysam sende olursun. Hiçbirsey anlamadım gercekten. Sadece biraz mide bulantım oldu sonradan gecti hatta biraz uyudumda
ozlmmmm Gubse82 canım öyle düşünme Allah yardım eder,sen beyninde bitir inşallah sağ salim çıkacağım güçlüyüm ben diye niceleri var ben yaparsam herkes yapar diyor inşallah biz de sıkıntısız çıkacağız bu işten 🤗
1234 Gubse82 geneldeki gibi agrın olmuyor bebege narkoz gecmıyo cıkınca hemen goruyorsun zaten anlamıcaksın ne ara oldugunu sana Allah cesaret verıyo bana ınan
1234 Deletedmom444 sıcak dus al gogsunu ovala cnm benımde damla damla yeni yeni gelmeye basladı bi göğsümün ucu yok otekide hep yara ama tutturuyorum sırıngaylada mama verıyorum
Deletedmom444 1234 yaptım canım duşumu aldım masaj yaptım sıcak.kompleks yaptım başladı ama zor çıkıyor galiba mama takviyesi aynen bende...birde lansonh elektrik var hiç sağım yapmıyor anlamıyorum
1234 Deletedmom444 bendede wewel var aynen cekmiyo fazla ama bebegım iki gogsumude almaya basladı masallh birinin ucu yok onu cok ugras sonucu aldırıyorum alısacAk ınşallah. İkisini emzirip mama verıyorum sırıngayla yoksa asla uyumuyor. Hafif sarılıkta olmus pazartesi kontrolumuz var bakalım
Deletedmom444 1234 göğüs koruyucu var ucu olmayana tak emzir canım harika kolaylık ben öyle emziriyorum yoksa tutamıyor