Deletedmom444 Gks inşallah zamanında doğar bebeğiniz Rabbim herkese bebeğini nasip etsin kolaylıklar versin
1234 Gks dualarımız senınle cnm inşallah vaktinde dogar cnm üzülme streslenip bebişini üzme hersey güzel olacak
Eymensmomdry 1234 spinal ol ne kadar güZel oldugunu anlayacaksın canım 😊 diceksin keske geneli hiç düsğnmeseydim cok heycanlanırsan cesaret icin serum veriyorlar zaten veya çocuğu gösterince az narkozla bayıltıyolae dikiş yaparken
Harunnisa 1234 benim ilkim geneldi ikincisi spinal vallahi genel anlamiyorsun bile uyuyup uyaniyorsun bitip gitmis spinalde herseyi görüyorsun spinal gorup izlemen acisindan iyi ama korkun varsa genel super kapiyosun gozunu actiginda yatagindasin bebegin yaninda allah insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Harunnisa ikizlerrr panik yapacak birsey yok bende oyle diyordum ama hicbirsey hissetmiyorsun ki sadece üşüyorsun ameliyathane soğuk yoksa baska tedirgin olacagin bisey yok seninle muhabbet ede ede ameliyat ediyorlar
1234 Eymensmomdry spinal oldum cnm cok guzeldi son anda karar verdim igneyi yapmalarıyla bebegın cıkması sanki aynı anda oldu Heycanlanıyorum dedim hemen iğne yaptılar ama yine uyanıktım bitti hemen Cok az midem bulandı ama kusmadım hemen gecti
1234 Rmyskrkus bende genel istedim cok korkuyordum ama imi dakka sürdümü hatırlamıyorum cnm hic korkulacak bişe degılmiş bosuna korkular yasamısım
1234 Deletedmom444 spinal oldum cnm son anda karar verdim hıcbişe anlamadım hiç korkma Ben sabaha kadar uyumamıstım ama korktuguma degmedi
Deletedmom444 1234 Allah razı.olsun canım herkes kötü şeyler yasmış spinal hakkında çok kötü oldum ağrın var mi baş boyun ya da ameliyat yeri
Rmyskrkus 1234 bilmiyoru. Hâlâ korkuyorum yüksek tansiyonum var panik yapiyorum kan alınırken bile eşim annem veya biri yanimda illa olacak hemde bir kişi var zor durumda kalmadıkça asla onun haricinde kimseye yaptirmiyorum bebek iğnesi ile alıyorlar düşün damarların inse damar yolu bile bir seferde açamıyor çoğu hemşire doktor
1234 Deletedmom444 sadece amelıyat yerimde agrı var baskada yorgunlugum var oglusum hiç durmuyor süt damla damla geliyo
Deletedmom444 ozlmmmm canım oldu doğumum dün.. genel mi spinal mi diye sorarsanız spinal daha iyi ikisinide oldum ilki genel ikinci spinal
ozlmmmm Deletedmom444 ay Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗 Spinal sonrası ağrı yaşadınız mı peki bir de ameliyat sırasında duyuyor,görüyorsunuz ya panik yaptırmıyor mu 🙄
Deletedmom444 ozlmmmm teşekkür ederim canım panik olucam sandım ama 5 dakika içinde bebeği alınca sakinlesiyorsun zaten.iyiki spinal olmuşum diyorsun çıktıktan sonra çekeceğin bir gün zorluk tabi olur ama dayanılmayacak kadar değil inşallah. Sütüm gelmedi işte ona üzülüyorum
1234 ozlmmmm sakinlestirici vuruyorlar cnm ben bu korkuyla spinal olduysam eminim herkes olur. Hiçbirsey gözukmuyor. Ben anlamadım bile ne ara oldu bitti Odamda uyusukluk gecınce agrım oldu