Srhkmc çok teşekkür ederim anlayışınız için alışıyorum,belki de alıştım bilmiyorum yani ilk andan itibaren şey modu oldu erkek ve sen böyle yapamazsın çocuk bunu hisseder psikolojik sıkıntılar ya anne karnında olanlarla ya da sonraki dönemle alakalı olduğu için hemen topla kendini moduna girdim. Ama değişimin şaşkınlığı var hala yani hep planlı ilerliyordum çok araştırıyordum kızları tanıyorum kendi vücudumdan ama erkek bebek bilmediğim bir alan oldu ondan kaynaklı herhalde. ben zaten çok zor değişiklik yapabilen bir insanım yani insanları da anlıyorum dışardan bakınca kolay geliyor evet bence de kötü bir şey değil bunu kafaya takmakta yanlış ama elimde değil ki napim yani yaşayanların hepsi benim gibi hissetmiş yaşamayanlar kıyafet derdinde kıyafet değil ki olay. Ben ev değişimi yaptığımda bile ki ailemle daha güzel bir eve geçmiştik 1 yıl sürdü alışmam yani bu iyi bir şey veya kötü bir şey olsa dahi alışmam biraz sancılı oluyor çok sahipleniyorum herhalde ondan değişimim çok uzun sürüyor ve böyle etrafımda da duymadığım için değişeceğini hiç düşünmemiştim. Siz detaylıya ne zaman gideceksiniz? Dünyadaki en önemli şey sağlık allah hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kavuşmayı nasip etsin gerisi önemli değil inşallah böyle diyorum…