Elfs Yazmadan edemedim. Bende ilk ultrasonda kızım olacağını öğrenmiştim. İnsan kendini öyle bir kaptırıyor ki hiç sorgulamıyor bile acaba yanlış görmüş olabilir mi acaba doğru mu diye. Kendimi bi anda hayaller içinde buldum senin gibi. Kıyafetler bakmaya başladım, odasını hayal ettim, kızım diye sevdim 🥰 1 hafta önce doktorum erkek olduğunu söyledi. O şokla bir şey diyemedim tabi ama sonra videoyu izledim ve farkettim. İlk anda kordon bacak arasında demiş sonrada erkek ama emin misin dersen cevap veremem demiş. Ne kötü. Öyle bir belirsizlikte kaldım ki kordon mu gördüğüm şey artık sorguluyorum. En güzeli en sağlıklısı detaylıyı beklemek. Şu an nötr bi durumdayım resmen. Keşke hiç sorgulamasaydım bu kafa karışıklığını yaşamasaydım. Hemen öğreneyim derdine daha çok belirsizliğe ve duygu değişimine uğradım 🙄 Şu an ne yaşadığını ne hissettiğini tahmin edebiliyorum. Bi yandan durumun şoku bi yandan bu şekilde hissettiğin için kendini suçlaman. Umarım en kısa zamanda tekrar tadını çıkartırsın bu durumun ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 🥰 Aynı şekilde bende 🤗