Sedaa_5 Kızlaaaar hepinize merhaba cinsiyetlerinizi kaçıncı haftalarda öğrendiniz biz 14 haftalığız ama henüz göstermiyo tabi ki sağlıklı olsun cinsyet önemli değil ama aşırı meraklandırmıyor mu bu durum 🥰
Sedaa_5 Haticeyurteri55 Haticeyurteri55 oooo Allah bağışlasın inşallah bizde en kısa sürede öğreniriz
esgun Biz de 12 de öğrendik. hiç aklımda yoktu öğrenmek doktora giderken ama çok şükür merakta bırakmadı bebeğimiz bizi😀 bebeğin duruşu önemli
Sedaa_5 esgun gerçekten duruş önemli bizim ki hep yan duruyo yada sırtını dönüyo cinsiyeti ne oldu peki Allah bağışlasın bu arada sağ Salim alalım kucaklarımıza😌🤰🏻
Turaninci Sedaa_5 ikili taramada söyledi doktor hiç beklemiyordum öğrenmeyi bilmiyorum öyle diyorlar erkekler çabuk öğreniliyor dıye artık ne kadar dogruysa sizde artık öğrenebilirsiniz duruşu iyi ise☺️
Rabia344 Ben 13. Haftamda öğreneceğim inşallah doktor gel cinsiyetini öğreneceksin dedi şuan da bile tahmini vardı sanki ama emin olamadığı için söyleyemedi 😂
Sedaa_5 Rabia344 inşallah gösterir ya bunlar işin tatlı kısmı bakalım bizde belki diğer hafta görürüz 🥰🥳
Rabia344 Sedaa_5 evet çok heyecanlı şeyler valla bütün bebekler sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 🤲🏻🌝😍🧚♀️💕