irem16 gmzkcl doktorum 12. Haftadan sonra olabilirsiniz dedi ben 28. Haftamda ilkini oldum 2.dozu da 32. Haftamda oldum 2. Çok ağır geçti ateş halsizlik yaptı
gzm6 gmzkcl ilk dozu 19.haftada 2.dozu 22.haftada oldum ilk dozda hiçbişey yaşamadım hafif kol ağrısı dışında ikincide hafif halsizlik vardı ama oda geçti bi gün içinde çok şükür
Poyrazin_annesi Ben tetanoz aşılarım bıtınce oldum Ilk doz tetanoz20 haftamda oldum Ikıncı doz 24 Ilk doz bıontek 28 Ikıncıyıde 32 de olcm
gmzkcl Poyrazin_annesi tetanoz aşısı hakkında bilgim yok. 14+3 haftalığım ben. Her hamileye veriliyor mu acaba?
Kelebekk-0307 gmzkcl tetanoz için aile sağlığından arıyorlar zaten beni 20.haftada aradılar ama yapmadm covid aşılarını bitirip o şekilde gel dediler
Kelebekk-0307 gmzkcl ilk dozu 19.haftada ikinci dozu 24.haftada yaptım hicbir sorun yaşamadım çok şükür hatta ikincisinde kol ağrısı bile daha hafif oldu bende herkesin bünyesi farklı tepki veriyor
Hzlkaya gmzkcl ikinci dozumu hamileliğimi bilmeden 4 haftalık hamileyken vuruldum üçüncü doz için doktorumla konuşucam muayeneye gittiğimde 28 haftalık oldum tetenoz oldum da arası geçsin istiyorum daha 2 hafta oldu olalı çünkü
Pembekurdele Estrella bende 3 dozu olacağim yakin arkadaşimi 8 aylik hamile iken covidden kaybettim bebegi ise şuan hayatta… beni okadar etkiledi ki birden aklima gelir ağlarım tabi herkesin kendi düsüncesi ama olnak lazim diye şahsı fikrim. Allah hiç bebeği annesiz bırakmasin…
AyseGC Estrella ilk ikisini hamilelikten önce olmuştum 3. Dozumu dün oldum 19+4 üm sadece kolum ağrıdı ve halsizlik oldu biraz baş ağrısı 1 tane parol içtim iyiiyim şimdi 2. Si daha kötü etkilemişti mesela hamile bile değildim hiç korkmayın, bende hamilelikten snra olıyım bari 3. Yü demiştim ama doktorum bi an önce ol diyince oldum artık.
Estrella Pembekurdele ya çok üzüldüm☹️Aşısız mıydı ki? aşısız olanlar çok ağır atlatıyor diye duydum ben. Doktorum da bana ısrarla ol biontech 3. Dozu diyor. 3. Doz olduğu için korkuyorum ben de yan etkileri bebegi etkiler mi diye. 2 doz olmustuk bir arkadasımla biz 6 ay once. O şuan covid geçirdi karantinsı bitti grip gibi atlattı ama tabi hamile değil. Hamilelerden durum daha farklı. ama 2 dozu hala koruyordur belki diye dogumdan sonra mı olsam 3. Dozu diye de aklımda hep.
Elfvli gmzkcl ilk doz 8 yada 9. Haftada ama hamile olduğumu bilmiyordum. Ikinci doğumu 28. Haftada ancak cesaret edebildim.