Eminenacar kadifemsii aynı doktor hastayız ben çok memnunun ama insallah doğum ücreti güzel bısey olsun bızler için
kadifemsii Eminenacar bi arkadaş sezeryan 4200 dedi 🙈 bu kadarına da razıyım bi kızım var yoksa devlete giderdim iyice şişirdiler fiyatları
Semaen Poyrazin_annesi ben lale öz’e gidiyorum ama etrafımda da giden yok hakkında bir bilgim yok bilmem siz duydunuzmu ? Normal dogum istiyorum cünkü
Poyrazin_annesi Semaen yok valla duymadm ama hakkı beyle odaları yan yana. Bende arkadasımın tavsıyesıyle hakkı beye gıdıyrm cok ilgılı gercekten
Fatma1034 Nezii bu islemin ucretli oldugunu biliyordum ama bu kadar uçuk olduğunu bilmiyordum. 100 200 tl olurda 2000 tl cok insafsızca
RumeysaNur34 minikbebegim19 memorial Bahçelievler muayene 800 Doğum ücreti geçen Aralık ayında fiyatı sabitledik o yüzden henüz zam yok ama 15.500 demişlerdi ilk aldığımız fiyat
Nurayersin ElfErk bende jimere gidiyorum muayene ücreti ne kadar olmuş acaba biliyormusunuz? Cumartesi kontrolüm var şok olmayalım 🙄
Semaen Poyrazin_annesi anladım onun daha cok hastası oluyor sanırım her gittigimde lale hanıma göre bi tık daha yogun .
Poyrazin_annesi Semaen evet cok beklıyrm her gıttıgımde bıde amelıyatı gelıyo durmadan bıde amelıyattan gelmesını beklıyrm
Orsem minikbebegim19 bende bugün Elazığ da medicalPark a gittim muanne ücreti 231 oda indirimli hali normal muanne ücreti 285 TL eşimin işinden dolayı indirimli
kadifemsii munireglr Hzlkaya Trkl-tgba Saaki Kızlar biraz önce geldim hastaneden . Benim ilki sezeryan olduğu için Buda sezeryan olacak 5.750 dediler ama orada takipli olduğum için 5 bine anlaştık ssvd içinde 12 bin dediler normal doğum yapmayacağım için onu sormak hiç aklıma gelmedi .. muayene ücreti de 235 TL olmuş .