Semaen Poyrazin_annesi bende oraya gidiyorum ama hic içime sinmiyor normal dogum fiyatları ne kadar acaba siz hangi doktora gidiyorsunuz
Poyrazin_annesi Semaen hakkı gürkan özalpe gıdıyrm. Normal dogum fıyatını blmıyrm ama hastaneyı ararsanız fıyat bılgısı verıyolar hemen
sumeyyearas minikbebegim19 Sancaktepe bölge hastanesi Muayene 200 Nst 45 Normal doğum 3250 Zorunlu sezaryen 4225 İsteğe bağlı 6binküsürdü
Ilkanne53 sumeyyearas bölge hastanesine gidiyosunuz sanırım bende o hastaneye gidiyorum semte ve hastaneye göre sizcede çok pahalı değilmi ama mecbur gidiyoruz işte
Sevgi25 minikbebegim19 istanbul 500 evler şafak hastanesi 3950 sezeryan doğum ücreti 100 tl muayne muayne ücretine zam yapılmamış ama doğuma yapılmış
ruzgarsmomm Busrabaksii gop yeniyüzyıl yeni mi sordunuz bize 1 ay önce normal 5 sezeryan 6 demişlerdi aynı mi yapmışlar 🤔muayne 175 ti 250 oldu dediler
ruzgarsmomm minikbebegim19 aynen fiyatların artacağını söylemişlerdi ama normal doğuma 3bin zam çok olmuş 😳sezeryanla aynı yapmışlar fiyatını ona sasirdim canim
Lapatya Türkiye hastanedi muayene ücreti 260 tl idi bugün gittim 350 tl olmuş cesaret edip doğum ücretini soramadım😄
Heyheyli Lapatya ben de Türkiye hastanesine gidiyorum zamlı doğum fiyatlarını merak ediyorum 🙂 doktor çağırma ücretini biliyor musunuz ?
Eminenacar kadifemsii aynı doktor hastayız ben çok memnunun ama insallah doğum ücreti güzel bısey olsun bızler için
Bersumira minikbebegim19 Samsun Atasam hastanesi muayene ücreti teste göre felan değişiyor doğum ücretide 6500 tl dediler
semakulekci minikbebegim19 malesef bende aynısını dedm sanki mr çekecekler üstelik daha içerisnde tahliller veya nst ücreti yok ekstra veriyorsun son zamanlarım olmasa değiştireceğim hastaneyi ama doktorumdan da çok memnunum 🙄
1melek_annesi minikbebegim19 muayene ucreti 70 tl idi 100 tl olmus bakalim sezeryan dogum icin ne kadar isticekler
Merviiiikk minikbebegim19 Ankara a life hastanesinde 135 tlden, 185 tlye yükseldi muayene ücreti, nst 29 tl
Semaen Poyrazin_annesi ben lale öz’e gidiyorum ama etrafımda da giden yok hakkında bir bilgim yok bilmem siz duydunuzmu ? Normal dogum istiyorum cünkü