sumeyyearas ayse-huseyin16 ilkinde biraz kasmıştım kendimi ama hafifti Ikincisinde 1 cm açıklık dedi . Acımadı kasmadim kendimi Öyle çok buyutulecek bir durumu yok
papatya56 Minnakhayaller Serçin orduya gidiyorum canım çok memnunum serklaj oldum cok ilgilendiler doktorum çok iyi herşeyi detaylı anlatır onun sayesinde 21 haftaya kadar geldim
Cotanakk Clk56 ben kendisine yeni gitmeye başladım soru sormaya fırsat da bırakmıyor aslında sağolsun her şeyi tek tek anlatıyor ama siz merak ettiğiniz bir şey varsa mutlaka sorun kendisi eminin içtenlikle cevap verecektir :)
Clk56 Cotanakk verir zaten ben 25 haftadır ceren hanimdayim ama insanların aklına geliyor herhalde benim gelmiyo doktor hanım konuşunca
Cotanakk Bilincsizbiranne merhaba umarım randevunuz iyi geçmiştir ☺️ muayene ve fiyatlar hakkında bilgi alacaktınız hastaneden sordunuz mu acaba merak ediyorum da
Bilincsizbiranne Cotanakk evet daha önce 4750 demişlerdi fiyatlar daha güncellenmemis ay sonunu bulur güncelleme dediler daha önce fiyat aldıysanız geçerli 200 muayene 4750 doğum fiyatı simdilik
Unsalailesi Hzlkaya canım haberdar et bnde cuma gidicem inşallah güzel indirim yprlar karşımdaki nasıl biri olcak ona göre cümlelerini hazirliyim,😂😅
kadifemsii Hzlkaya kuzum haber ver demişsin atlamışım sezeryan doğum 5.750 dediler orada takipli olduğum için 5 bin dediler normal doğumla da aralarında heralde 500 750 falan fark vardır muayene ücreti de 235 olmuş
kadifemsii munireglr Hzlkaya Trkl-tgba Saaki Kızlar biraz önce geldim hastaneden . Benim ilki sezeryan olduğu için Buda sezeryan olacak 5.750 dediler ama orada takipli olduğum için 5 bine anlaştık ssvd içinde 12 bin dediler normal doğum yapmayacağım için onu sormak hiç aklıma gelmedi .. muayene ücreti de 235 TL olmuş .
Saaki kadifemsii 8-9 binden sonra 5 bini duymak bile iyi geldi 😂 teşekkür ederim sezeryan 5 binse normal 4-4500 arasıdır o zaman , hangi doktora gidiyorsunuz
Cotanakk Bilincsizbiranne benim doğumum da Şubat sonu Mart başı olacak o zamana kadar güncellenmese keşke çok artar diye korkuyorum 😁 Teşekkür ederim haber verdiğiniz için
Bilincsizbiranne Cotanakk nasipse hemen hemen aynı zamanda gerçekleşecek dogumumuz ;) benimde tek duam o inşallah çok artirmazlar yada hiç artirmazlar ;) zaten 2 senedir artmamis bu senede artırmasinlar ;)
Cotanakk Bilincsizbiranne artırmayacaklarını sanmıyorum çünkü en son sorduğumda fiyatlar değişecek demişlerdi 🥲
Esmaonur Eeeen ucuz benimki herhalde 😄 muayene ücreti 60 TL’ydi dün gittik zamla birlikte 75 olmuş 😂 burda gördüklerimden sonra 150 falan olur diyordum ama çok az zam yapmışlar. Doğum ücretlerini sormadım inşallah oda bu kadar ucuzdur