tugbaurkmz Trkl-tgba evet Ocak ayı itibariyle 4750 normal doğum fiyatı ama indirim uyguladılar konuşunca 4 e çektiler
Trkl-tgba tugbaurkmz tugbaurkmz 4.750 den 4 bine nasıl cektıler ben de kaç aydır orada takıplıyım nasıl eskı gıyattan yararlanamıyoruz anlamadım ya bin tl den fazla zam gelmiş resmen 😕
kadifemsii Saaki kesinlikle öyle mecburuz diye . Doğum yaptığımda kızım 20 aylık olacak . Kızım var diye yoksa devlete giderdim .
Clk56 Bilincsizbiranne ben geçen çarşamba gittim muayene ücreti 200 du aynı yani bazı hastanelerde zamlar şubatta yansiyormus buradaki bayanlar oyle diyor
Cotanakk Bilincsizbiranne bekliyorum canım öğrenince beni etiketleyip yazarsan doğum ücretini vs çok sevinirim
o1anneadayi minikbebegim19 yine iyiymiş sizin, bizim muayene 175ti 215 oldu doğum 3800dü 5500 olmus 😤
Clk56 Cotanakk yok sormadım çünkü daha 25 hastalığım cok erken diye açmadım bu konuyu feyza hanımda misiniz ceren hanımda mi acaba
Cotanakk Bilincsizbiranne merhaba umarım randevunuz iyi geçmiştir ☺️ muayene ve fiyatlar hakkında bilgi alacaktınız hastaneden sordunuz mu acaba merak ediyorum da
Clk56 Cotanakk bende ceren hanimdayim nedense ben odaya girince soru sormuyorum ceren hanımı dinliyorum çocuğu ultrasonda göreyim filan derken hicbirsey sormuyorum kendime kızıyorum bu konuda 🙄
papatya56 Minnakhayaller Serçin orduya gidiyorum canım çok memnunum serklaj oldum cok ilgilendiler doktorum çok iyi herşeyi detaylı anlatır onun sayesinde 21 haftaya kadar geldim
Cotanakk Clk56 ben kendisine yeni gitmeye başladım soru sormaya fırsat da bırakmıyor aslında sağolsun her şeyi tek tek anlatıyor ama siz merak ettiğiniz bir şey varsa mutlaka sorun kendisi eminin içtenlikle cevap verecektir :)
sumeyyearas ayse-huseyin16 ilkinde biraz kasmıştım kendimi ama hafifti Ikincisinde 1 cm açıklık dedi . Acımadı kasmadim kendimi Öyle çok buyutulecek bir durumu yok