Nravc Merhabalar, hüma hastanesinde doğum yapmış, yapmak isteyen anneler sizce nasıl bir hastane? Memnun kalan var mı ?
_Lavinya Nravc Ablam iki kez orda doğum yaptı gayet memnun kaldı. Doktoru Hakan beydi. Ben de 11 haftalık hamileyim Gönül Erkan’a gidiyorum.🌼 Memnun kalırsınız diye düşünüyorum ☺️
Zehraspl Nravc canim ilk dogumum orda oldu hastane cok iyi tertemiz calisanlari cok ilgili ama cok yuksek fiyati ben akif beye gidiyorum en uygunu oydu muayenesi 140₺ olmus dogumda 3.500₺ olmus
Aslihangktg_38 Nravc ben çok memnun kaldım hakan hoca sezeryan yaptı şimdi oğlum 2 yaşında 2.yide allah nasip ederse orda düşünüyorum başka şehirde olduğum için takipli gitmiyorum doğuma gidiyorum
Aysenur1213 Nravc Bende erşat beye gidiyorum ilk gebeligim ve çok memnumum mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim en son 3 hafta once gittimde 250tlydi perşembe konturole gidicem bakalim ne kadar oldu .
Nravc _Lavinya gönül erkanı herkes çok övüyor bende düşünüyorum anca şöyle bir sıkıntım var en son gittiğimde kesede amniyotik bant olduğunu söyledi doktor o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Azrosum Ilk doğumumu orda yaptım doktorm cahit beydi hastaneden ozellikle doktorumdan cok memnundum tavsiye ederim
Azrosum Dogum ücretleri ne kadar olmus bilen var mi ben baska sehirdeyim doğumu annemde yapmıştım şimdi bilmiyorum gidemediğim icin
Nravc Zehraspl haklısınız ben aramıştım bilgi almak için 2300 den başlıyormuş doğum fiyatları doktordan doktora da değişiyormuş
_Lavinya Nravc Gönül Erkan çok ilgili bir doktor. Fiyatı biraz artmış bugün öğrendim. Geçmiş olsun bu arada 🌺
Azrosum Nravc Canim benim oğlum 18 aylık yani dogum yapali cok oldu şimdi değişmiştir kesin fiyatlar bende merak ediyorum ne kadar oldu acaba
Nravc Azrosum haklısınız çok doğru Hele ki yeni yıla girdik daha çok artmıştır teşekkür ederim yine de öğrenince bende size haber veririm 🥰
Nravc Aslihangktg_38 sanırım bütün doktorları çok iyi kadın doğumda herkes çok memnun ne güzel bende son ayımda oraya gitmek istiyorum şuan 28 haftalık hamileyim 🥰