-PembePapatyam- Kızlar 13 haftalık gebeyim. Dişim yandan kırıldı 3 hafta önce falan dün geceden başladı ağrısı 😢 su içsem ağrıyo sıcak bişey asla yiyemem. Gebelikte dişe müdahale ediyolar mı yaptıran var mı?
Seross10 -PembePapatyam- 21 haftamda dolgu yaptırdım. Ama benimde iki tane 20lik diş çürüğüm var çekilmesi gerekiyor doktor risk alamadı 37 haftamdayım bu hafta canından can gidiyor diş ağrısı yüzünden..
Nazorl -PembePapatyam- 3-6 aylık arasında yaptırabilirsiniz şuanda tehlikeli biraz daha sabretmenizi tavsiye ederim.
ikicocukmeselesi -PembePapatyam- evet canım ediyorlar ama benim dişçim önce doktorumdan izin kağıdı talep etmişti, benimde şu an dişim kırıldı ve çürük gece oldumu ağrıyor ağlıyacak gibi oluyorum yarın randevum var kendi doktoruma izin kağıdı alıcam sonrada dişçiye gidicem nasipse
Seross10 -PembePapatyam- çekim falanda yapılıyormuş ama diş hekimi cesaret edemedi 20lik diş olunca benim doğurup gidicem artık
Seross10 -PembePapatyam- ilk yaptığı zamanlar işe yaramıştı ama sonra gördüm yaramamış bu son 1 haftadır tüm çenem ağrıyor sanki doktora yalvarasım var sezeryanla al bebeği dişlerimi çektireyim diye o kadar içime çöküyor ağrısı
-PembePapatyam- Seross10 gebelikte zaten diş etlerinde sıkıntı oluyomuş son dönemlerde bide sıkıntın olunca ağrı çoğalıyo
Seross10 -PembePapatyam- git git geciktirme ben mecbur bekleyeceğim.. Doktorundan kağıt al git dişçiye
-PembePapatyam- Seross10 önce doktoramı demeliyim bide annemlere geldim bırda farklı doktora gidicem mecbur
Seross10 -PembePapatyam- Aile hekimi diş çürüklerini demir ilacının yaptığını söyledi bana gebelik öncesi bir sorunum yoktu gebelikle birlikte hem kırıklar hem çürükler oluştu 1 hafta rahatım diyorum sonra bir başlıyor ağrısı canıma yetiyor
Seross10 -PembePapatyam- gebe olduğumuz için izin kağıdı isteyebliyor diş hekimleri benim doktorum imzalı kağıt yazmıştı diş tedavisi uygulanabilir diye onu gördü diş hekimi öyle tedavi uyguladı. Bunu başka doktora gidersen yine yanında götüe demişti hatta