Beyzaa [silindi] o kadar rahat ki anlatamam 😁 ben de en büyük boy aldım.. Ilk basta hastane kendisi hasta bezi bagliyor cunku kontrollere falan geliyorlar depend olmaz dediler.. Eve cikarken giydim sizdirma yapmadi cok kullanışlı
[silindi] Beyzaa sevindim buna bende ekstra ped koysam mı diye tereddüt yaşadım biraz inçe gibi çünkü ☺️ Sayısı biraz fazla olsaydı keşke 9tane var içinde
Kivito Bende bir paket aldım henüz kullanmadım büyük boyunu beğenirsem bir paket daha alırım işşne belki esktra ped konulabilir
Sibel3434 [silindi] ben memnun kaldım hastane de ilk olrak hasta bezi ama ondan sonra depend en güzeli doğum yapalı 8 gün oluyor ve halen kullanıyorum şok marketten aldım bende
Beyzaa [silindi] aynen sayisi fazla olsaydi 9tanesi icin 25lira gibi bisey verdim sanırım ama iyiki almisim :)
Twinsmom66 [silindi] bende aldım ama kullanmadım doğum sonrası suyum gelmişti hastane ve ev arası 1 buçuk saat vardı bende gidene kadar kullandım hic sızıntı olmadi gidene kadar 2 tane kullandım ki suyum aşırı geliyodu
Mariaisa [silindi] ben hem depend hem de canped kullandım büyük olanından canped bana daha uygun geldi çünkü emiciliği daha iyiydi 👍 sezaryen oldum 2 paket kullandım çünkü normal pede geçtim
ArzuztrkSavran [silindi] kullandım çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim iç çamaşırı gibi hasta bezi daha zahmetli kullanması