Cansumuratt Dermin normalde bebek dönmüştü normal doğum olarak gözüküyordu ama çatı muayenesinde dar demiş doktor normal yapamazsın demiş o yüzden gününe 10 gün kala sezaryen oldu
Cansumuratt Dermin maşallah bende bugun 29 oldum , dönmüş yani şuan için normal doğuma uygun canım benimde ilk gebelik ben en son 25+3 te gittim tersti hala dönmemişti bakalım haftaya pazartesi gidicem
Cansumuratt Dermin arkadşaım tek kişilik odadaydı ama odalar tek kişilik hepsi sanırım , malesef doğuma almıyorlar eşleri birde refakatçi bir kişi diyolr doğum öncesi sana ve refakatçiye korona testi yapıyolar ama öyle yaptıkları halde 3 kişi kalmıştı yanında🤷🏼♀️Yaptıkları biraz saçma neden test yapıyolarsa o zaman
Dermin Cansumuratt evt biliyorum testi canım eğer doktorumda bna sezaryan derse bn gidip devlette yaptırıcam testi 100 tl yapıyorlarmış şimdi artmıştır birde 1 kişi diyip nasıl 3 kişye izin vermişler ki
Cansumuratt Dermin valla bende bilmiyorum testi yapmalarındaki amacı da anlamış değilim zaten , kabul ederlermi ki devletten testi yada sezaryan olsa o saate kdar devletten sonuç çıkarmı
Babbyymm Kızlar hayırlı geceler, bende İlke hanıma gidiyorum 15 haftalık hamileyim. Herkes iyi kötü yorum yapıyor doktor hakkında kafam karışıyor. Sizler bir duyum aldınız mı, ya da bir şeye tanık oldunuz mu?
Cansumuratt Babbyymm ben kötü bir yorum duymadım canım iyi diye duydum ama pek bir bilgim yok yinede 🌸ben salih beyden memunun
Dermin Babbyymm duymadım ama salih beyi çok önerdiler o yuzden gittim ona siz memnun değilseniz ona geçiş yapabilirsiniz
Babbyymm Benimde Perşembe günü randevum var, en son 147 tl ödemiştik muayene ücretini. Bu sefer gidişimde doğum ücretini soracağım muhakkak.
Dermin Cansumuratt evet canım gittim muane 147 tl verdim eşim sendikada çalışıyor indirimli o yuzden normal doğum ve sezaryan doğum 4 milyon kendi isteğinle sezaryan olursan 6 milyon 🥰☺️
Elifdemireel Cansumuratt Ben dün aradım muayene ücreti için 170 lira denildi eşimin işinden dolayı 147 vermiştik aynı zam gelmemiş 🥰 kadın doktor olarak iyi diyebileceğiniz biri var mı bu arada 🥰
Cansumuratt Elifdemireel ilke hanım iyi diye duydum canım ma yinede çok bilmiyorum kadın doktor olarak 😕