Busraaa127 Cansumuratt bnde Salih beyin hastasiyim. Doğum ücretini hiç sormadım. Çokta merak ediyorum 🤦
Elifdemireel Cansumuratt Ben dün aradım muayene ücreti için 170 lira denildi eşimin işinden dolayı 147 vermiştik aynı zam gelmemiş 🥰 kadın doktor olarak iyi diyebileceğiniz biri var mı bu arada 🥰
Cansumuratt Busraaa127 aralığın 8 inde arkadşaım doğum yaptı o da salih beye gidiyordu o zZaman 3500 normal ve zorunlu sezaryandı isteğe bağlı sezaryen 5000 di ama şimdi artmıştır kesin ama ne kadar arttı sormaya korkuyorum🤦🏼♀️ Muayene ücreti de 10 unda gidicem o zaman öğrenicem heralde artık☹️
Dermin Busraaa127 ben geçen ay sordum 3500 dedi normal doğumda sezaryan doğumda eğer kendi isteğinle sezaryan olursan 5 bin dedi ama yeni yılda fiyatlar değişicek dedi bakalım nekadar olcak muane ucretinede 147 tl vermiştim geçen ay şimdi değişmiştr tabi
Dermin Cansumuratt evet canım bende doktorumu çok seviyorum benimde doğumum şubatta olucak hangi gun olur bilmiyorum ama doktoruma guveniyorum 10 binde olsa devam 😂
Busraaa127 Dermin Cansumuratt 29 undaydi randevum gittiğimde 147 lira ödedim. Halbuki yeni zam gelmişti. Ama doktorumdan çok memnunum o yüzden çokta sknti etmiyorum ☺️
Cansumuratt Dermin evet bende öyle normalde 170 eşimin işinden dolayı sendika indirimiyle 147 veriyorduk bizde birde doğumda da denk gelirse sendika indirimi oluyormuş arkadaşımın 3500 den daha az tuttu doğumu sendika indirimi 500 yada 1000 civarı oldu galiba indirim
Cansumuratt Dermin hadi inşallah bir avazda kurtulalım sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah 🥰bebiş döndümi kaç haftalıksın canım
Cansumuratt Busraaa127 bende memnunum yakın arkadaşımda aralığın 8 inde doğum yaptı o da memnun bakalım bizlerin nasıl olcak 🤦🏼♀️
Dermin Cansumuratt 32+5 olduk canım geçen gittiğimde normal doğum pozisyonunda duruyor dedi ne demk istedi anlamadım ilk gebelik çok şey bilmiyorum
Cansumuratt Dermin peki doğum için sordunuz mu her zaman oluyor dimi o indirim sanki belli aylarda oluyormuş yok o aya gelirse doğum ücretinde indirim oluyormuş vs diye muhabbet duymuştum ama bana saçma geldi
Cansumuratt Dermin maşallah bende bugun 29 oldum , dönmüş yani şuan için normal doğuma uygun canım benimde ilk gebelik ben en son 25+3 te gittim tersti hala dönmemişti bakalım haftaya pazartesi gidicem