Ayaz2016alya2022 Alka evet normal ben hiç takmıyorum benım ılkımde karnım yoktu çıkmadı herkes dedı bebegın 1 kılo doğar sen yemek yemiyorsun ben 9 ay bulantı kusma yaşadığım pek yıyemıyordum ama bebegım 3 kg doğdu hepsıde oturdular yerıne bıde ben dr sormuştum dedım karnım kücük bebektemi kücük bana dedı senın iç karnın geniş
Ssmanns Alka valla en son 30 kasımda gittim hastaneye ama aralığın 22 sinde de sağlık ocağında kendimi tarttım 59 kiloyum 37+4 üm şuan salı günü doktor randevum var bakalım doktorumuz ne diyecek merakla bekliyorum 🤷♀️
Sdadmrbas Alka 36+3 de 2800 dü canım. Hiç kafana takma bende takmıyorum. Şuan 37+1 . Çarşamba gidicem. Genelde benimki haftada 300 gram almış oluyor bakalım durumu ne olacak
Alka Sdadmrbas yemekte yiyemiyorum çok canım bu aralar . Ne yapım ama almıyor daha midem .uzattı ayaklarını resmen kaburgama vuruyor .😂😂😂
Alka Sezensezen Çok çok teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıkla gelsinlerde yeğenim 2600 doğdu .bı gün bile.kalmadi kuvezde çok şükür .hemde 36. Haftada.dogdu .
Sezensezen Alka ya maşallah sağlıklı olursa kilosu pekte önemli değil yani Senin bebeğin hareketleri nasıl canım benim bugün baya azdı acaba yeri daralıyor ondan mı
Alka busraozgun Of . Aynı canım bende gitcem.37+0 da yapmadı çatı muayenesi bu hafta kesin yapar . Korku degilde bendeki de çekingenlik malesef.. :)
busraozgun Alka valla ben doğumdan korkmuyorum çatı muayenesinden korkuyorum 🤦🏼♀️ Çok saçma ama çatı muayenesini düşündükçe geriliyorum 😖
elftrndmrci Alka tecrübesizlik çok kötü kesinlikle🥺 insan bilmediğinden daha çok korkuyor. Allah bu yolda hiç birimizi yalnız bırakmasın, yardımcımız olsun inşallah. İnşallah sağlıkla kavuşuruz minnoşlarımıza. Kolaylıkla doğum yapıp, hemen toparlanırız🤲🏻☺️
Ssmanns Alka stres yapma bence daha kötü benim ilk hamileliğim ben hiç korkmuyorum bile Allah a hergün dua ediyorum kuran okuyorum sende yapabiliyorsan sende yap Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️
Sdadmrbas Alka benimki sağolsun ayaklar karnımın en sağında gerdikçe geriyo ama maşallah iştahım var hala 🙈
Alka Sezensezen Önceye göre benimde az canım. Bende öyle düşündüm yeri daraldı diye. Dönme donemiyor felan sadece ayağını elini felan uzatıyor anladığım kadarıyla .😂
merakliblog Alka dr söylediği önemli bence sallama çok milleti ki ultrason da yanıltıyor yani ben çok doğru bulmuyorum şöyle ki 36+1de ikizlerim 2600/2700dü yarın tekrar gidicem 37+1 olucam. Sanmıyorum o gramda olduklarını fazla geldi, doktor da dedi artı eksi 200 gr oynar diye takılma yani
Alka merakliblog Doğru diyorsun canım .ben bı hafta farklı doktor e gitmek zorunda kalmıştım . Bı hafta ileri bebeğin kilosu demişti . Kendi doktorum da bı hafta geri diyordu hep. 😂😂
Sdadmrbas Alka günlük peynir kaşar peynir falan tüketmeye çalış canım ben ona dikkat ediyorum. Ve 1 2 çeşit meyve bence yeterli gelir
Smraozn12 Alka 37+0 da 3100 gr dı şuan 38+0 olduk salı kontrol var gün alacam 3.5 güne doğururum heralde 😄
Alka Sdadmrbas Ya o kadar sıkıldım ki hergun kahvaltı yapmaktan. Artık bazen gecistiriyorum. Cici bebe mısır gevreği felan yiyorum .ondan belkide. Dikkat edicem teşekkür ederim 😚