2prenssannesi Sizler kaçıncı haftadasınız nasıl geçiyor hazırlıklara başladınız mı hadi sohbet edelim 🐣💙
Bernako 2prenssannesi bende mart annesi olucam inşallah 🙏🏻 amacım martın 22 sne kadar doğurmak 😅 balık burcu olsun istiyorum benim kIzım(kedim) üçümüzde balık burcu olucaz 😍 hazırlıklarda bitti sayılır bi dolap ve perde fonları kaldı 😊
UmutsuzPolyanna 2prenssannesi tam 40 haftam 6 nisana geliyor ama ilk doğumum sezeryan ssvd yapamazsam diye o yüzden bende şimdilik Mart son haftası gibiyim 🤗 elle tutulur bi hazırlığım yok 26+5
Busra2013 Civcivim_34 sezeryanmı cnm ben 30+6 haftayım aksam 31 oluoz mart 8 gozukuo ama bu pazartwsı komtrolde dogumdan bahsetck
ozgeakkaya Annesininbalii Bizde 28+3 olduk🥰 Tahmini doğum 25 mart görünüyor ama sezeryan olacağı için daha erken alır sanırım😇
aysecelik33 Rabbim nasip ederse 20 Mart’a denk geliyor doğumumuz 🙏🏻 Rabbim sesimizi kimseye duyurmadan tek sancıda kurtuluruz inşallah ❣️🙏🏻
Annesininbalii 2prenssannesi ozgeakkaya ben de gebelik şekeri de var erken olur mu bir fikrim yok ☺️☺️
Meleklerim34 Bu gece itibariyle 29 haftalık olduk 😍 doğum tarihi 21 Mart gözüküyor inşaallah prensesim bekler
Azra1818 Meleklerim34 aynıyız bizde 29 olduk ama sanırım benimki erken dogucak 21 mart ı bekler inşallah😊
Balliko 28+3 olduk Bızımde Mart görünüyor ilk doğumum 35 haftalık oldu Mart in 21 gibi görünüyor 15 ine de razıyım kızlar 💙🍀 Artık bi ağırlaşma ve yataktan zor kalkma olayları yaşıyorum 😅
ozgeakkaya Balliko Aynıyız 28+3 🥰Bende ağırlaşmaya başladım ikinci kızıma hamileyim ev işleri kızımla ilgilenme derken baya yoruluyorum artık😩😊
2prenssannesi Papatyam63 benim de oğlum 36 aylık aşırı hareketli zamanları galiba Halim yetmiyor artık
Cansuyum34 Papatyam63 benim kızım 2.5 yaşında tam oyun oynama ve hareketli çağında ve 27 haftalık hamileyim 26+6 yız oğlumla,sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok zor oluyor cidden evde bir de başka çocuk varsa☺️
2prenssannesi Papatyam63 ben ilkte 40+5 te doğurdum ama bunda daha erken olsa hayır demem haftalar ilerledikçe zor oluyor 🙂