benimmdunyamm Bence antibiyotik vermesi lazımdı enfeksiyon kapabilrsin bende polikistik var bende çektirdim tüpler açık çıktı 9 ay sonra kendiliğinden hamile kaldim
biaslanannesi1 Bfduam aynen öyle yaptım canım uzaklaştım kafa olacakta beden olacakta çok şükür 😄 Amin Rabbım isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yasatsin
Bfduam biaslanannesi1 amin inş canım, benimde ilk hamileliğinde k validem çok üzmüştü beni bilirim o süreci/ duyguyu.
Merveacisu06 Bfduam 1 nisanda adet oldum 12 nisanda rahim filmine girdim mayısta hamile olduğumu öğrendim hiç adet olmadım son adet tarihime göre 2 gün sonra doğum var
Bfduam Merveacisu06 hayırlı olsun hamileliğin ve inş sağlıkla kucağına alırsın yavrunu 🤲 Tüplerde sıkıntı yoktu di mi?
Merveacisu06 Bfduam sordum varsa da açıldı dedi ama ağladım baya gün aşırı ilişkiye gir rahim filminden sonra
Bfduam Merveacisu06 canım benim ya, acı çekmişsin kefaret olur inş. Geçen ay çekildim ben, inş bu ay ve takibinde dikkat edicem sıklığında ilişkinin. Duana talibim, müşterek dualar inş🤲
Zehra-46 Bfduam evet malesefki nasıl bir işlem olduğunu bilmiyordum benimde aydinlatmadilar takı işleme başlayana kadar 🤷 sıkıntı konusu ise aslında gebeliği engelleyecek hiç bir problem bulunamiyordu bu sebepten histereskopi istedi doktor ve histereskopiden de bı sikinti yok denildi sonrası Allah kerim iki ay aradan sonra oldu çok şükür ki 🥰 17 haftalık hamileyim şuan yarın doktora gidicem cinsiyet öğrenmeye
Bfduam Zehra-46 hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun yavrun, Şimdi ne heyecansındır sen:) Inş sağ salim kucağına alırsın yavrunu 🤲
Zehra-46 Bfduam gerçekten çok heyecanlıyım bir tane oğlum var 9 yaşında 4 senedir de gitmedigin doktor kalmadı ikinci gebelik için şükür şimdiye nasipmiş Rabb’im sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin Tabi kız olursa ekstra bal kaymak 😂😀🥰
Bfduam Zehra-46 biraz benziyoruz. Bende uzun ara verdim, 1 seneyi geçti düşüneli bakalım ne olacak, Seninde bayağı sürmüş 4 yıl dile kolay, sebepsiz yere olmadı birde di mi?
Zehra-46 Bfduam evet sebepsiz yere olmadı infertilite bölümüne gidiyordum ben ama o bölümde de zaten 2 3 sene tahlil falan toplamak sürüyor sonunda sebepsiz kısırlık dediler eşim de bişey yoktu bide ama hayırlısı nasip neyse o oluyor sana da nasip etsin rabbim inşaallah. Bu gün gittim doktora kızım olacakmış bu duyguların hepsini isteyen herkes yaşasın inşaallah
Bfduam Zehra-46 Evet dün demiştin hadi gözün aydın, pembiş kıyafetler:) Hiç sebepsiz 4 yıl sonra veren mevlam, bu işler tamamen nadip di mi?
Zehra-46 Bfduam gerçekten öyleymiş rabbim feraha çıkartıyor bir şekilde isteyen herkese versin inşaallah