Bfduam Fatma_4224 inş açacaksın inanıyorum buna. Ne ümitsizler açtı burda🌹 Yorulmakta haklısın çünkü süreç çok yıpratıcı.
Fundish Nurss34 önce endokrine gittim hormonlar va her seye bakıldı mr a girdim hipıfiz bezime bile bakıldı.aüt hormonum yüksekti avakoda yiyerek düşürdüm .amh yani yumurta rezervim düşüktü bal arı sütü karışımı aldım tekirdağdan doğa arıcılık ! İyi bir kadın doğumcuya girtim hulisi bey ( ankara ) .rahim filmi anestezi almadan .sağ tüp tıkalıymış ! 3 kez ilaç berdiler açıldı 4-5 gün antibiyotik kullandım o kdar .filmden 10 gün sonra falan hamile kalmışım haberim yok :))
ozgekosaraytekin Bfduam ben ekim ayında çektirdim, Doktorum antibiyotik vermişti. Ve aynı ay hamile kaldım. Allah isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
Bfduam ozgekosaraytekin hayırlı olsun bebeğiniz:) Tüpler açık mıymış? Sizin Dr neden çekilmemişti istedi sıkıntı neydi?
Fatma_4224 35esra35 kuzum yaşım 21 devletler de 24 yaşında olmak gerekiyor ozaman hak kazanabiliyorum ayreten 5 yıllık sigortayı karşılamıyoruz benim sigorta yok zaten eşim de 4 aydır sigorta lı işte çalışıyor ayreten Konya’da yaşıyorum burda üniversitesi hastanesi yok araştırma şehir hastanesi Beyhekim vs okdr burdada yapılıyor ama yaş tutmuyor bazı şeyler de tutmuyo maalesef o yuzden birşeye kalkışamıyoruz
ozgekosaraytekin Bfduam çok teşekkür ederim, 🙏🏻🥰 Tüplerim açıktı, 2 düşükten sonra 1 yıl hamile kalamadım infertilite polikliniğinden testler yaptırmaya başlamıştım son çare hsg çektirdim çok şükür işe yaradı.
Esraozkan Bfduam sadece mide bulantısı ve baş dönmesi oldu. Bat 13 kasım. İnşallah olmam🙏 sen ne zaman çektirdin
Bfduam Defne000 gelirse paylaşırsan bende ona paylaşırım inş, ulke dışında arkadaş, inş vesile oluruz🤲
biaslanannesi1 Bfduam Bfduam ben canli çekildim çok kötü bi deneyimdi o zamanki aklımla susturmak istedim şu an olsa asla yaptirmazdim çok şükür Rabbım beni tekrar sevindirdi şu an 38 haftaligim ve onların ağzını öyle bi kapattı ki Allaha havale ettim o en iyisini biliyor çünkü ve kanamam normaldi beni öyle aksi bi artış olmadı
Bfduam biaslanannesi1 kim enerjini aşağı çekiyorsa uzaklaş yoksa ömrünü tüketiyorlar. Hamd olsun az kalmış teşriflerine meleģinin, sağ salim kucağına aldırsın inş yavrunu Rab’bimiz🤲
biaslanannesi1 Bfduam aynen öyle yaptım canım uzaklaştım kafa olacakta beden olacakta çok şükür 😄 Amin Rabbım isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yasatsin