Deryakz 34+2 yiz bizde oğluşumla artık fazla zorlanıyorum oturduğum yerde ter basıyo gece uykusu yok denecek kadar az şuan için agrım yok nst ye daha giremedim randevu bulamadığımdan umarım herşey güzel olur 😀
Handan_65 Piraye2021 33 +2 erken doğum başlangıcı vardı erkenden müdahale ettiler suan evde yatıyorum yarın kontrol var arada nefes alamıyorum uyuyamıyorum tuvalete mekik dokuyorum
Senamll Busrakzlkc benim alt tarafa çok baskı oluyor sanki kasiklarim da hareket ediyor doğacak sanıyorum sizinde öle mi
Meryemce92 Piraye2021 Merhaba benimde 34+4 ☺️ En son 9 aralıkta gitmiştim 1 hafta sonra yine gidicem bakalım kaç kilo olmuş bebeğim 🥰 benimde aşırı midem yanıyor renni şurup içiyorum. 😢
Piraye2021 Meryemce92 bana da gaviscon vermişti eczane üretimde yok diye muadili refcorn verdi güvenip icemedim. Doktora gidince sorucam. ☺️
Senamll Handan_65 benimde salı günü kontrolüm bir şikayet olursa öne alilim demişlerdi olmadi çok şükür şu an evde ne kullanıyorsun
Handan_65 Senamll Banada salı dediler ama yarın gidicem Protestan ve kalp ritmik ilacı var turuncu renkte onları kullanıyorum
Tuba_2013 35+5 hamileyim kizlar ayaklarim davul gibi sis nefes almakta zorlanıyorum cok çobuk yoruluyorum ayrica basur sıkıntım var ocak 17 ye kadar alina bilir zorunlu sezeryan olcagim 🙏🙈
Glshnrttn Tuba_2013 bende aynı dertten yanayım sizinde makatınızda çok ağrı oluyor mu beni ne yürütüyor ne yatırıyor bir ü
Sky2022 Haftadayim cuma nst ye girecegim ilk defa 27. Haftadan beri erken dogum riskim var. 2 subatta sezeryan olacagim ama o gunu beklemeyebilirmisiz mide yanmasi ve wc olayi zorluyor iyice 4 hafta daha dayanabilmek istiyorum.
Gokcennnn Senamll bende 34 oldum tam bugün hastanedeb kendim imza atarak çıktım dayanamadm artık. Erken doğum riskim var. Serklaj dikisliyim. Tek amacm 36 görmek
Meryemce92 Piraye2021 Bende gidince sorayım bu söylediğin şurubu. Rennie çabuk bitiyor ve yazdırmadan alabiliyorum bazen oda 15 lira.
Hanife_ Piraye2021 34 +2 olduk haftada 2 kere gidiyorum şekerim var bakalım idare etmeye çalışıyorum en büyük şikayetim çatı ağrısı kemiklerim kırılıp bna batyor sanki oturup kalkamıyorum bide ilk sezaryen yerim çok acıyor heralde artık karnım çok gerildi ondandır sabah yataktan kalkarken yeni kesilmiş gibi hissediyorum
Buse67- Piraye2021 benimde öyle ya ilk başlarda sertti şuan çok yumuşak ve çok çatladı napıcam bilmiyorum
Karadenizli_ Piraye2021 bende en son 34+5 te gittim 2700 gr 48 cmdi. hafta da 1 geleceksin artık hafta ya nts dedi . kabızlık var basur var diş ağrısı var gece terlemeleri var el ayak şişmem var. var da var rabbim hepimize sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 son haftalar ağrılar artar dedi artı da yani
Piraye2021 Karadenizli_ Maşallah bebiş büyümüş, size de çok geçmiş olsun süreci bende sıkıntılı geçirenlerdenim, Allah yardımcımız olsun ☺️
Tuba_2013 Glshnrttn makatta şişme var cNim maalesef yürüyemiyorum cok ağrım oluyor afedersin çişimi yapcam diye tuvalete gidicem korkuyorum buyuk olcak diye oo derece ağrım var