Piraye2021 Nasıliz kızlar? Bebeğim 32. Haftada kontrol de iyiydi, her şey yolunda dedi doktor. Şu anlık en büyük şikayetim mide yanması, gaz sancısı, kaburga ağrısı. Onun dışında belirgin bir rahatsızlık yok çok şükür. (34+0)
Zeysezer Piraye2021 35+1deyim yarın ilk kez nstye giricem heyecanlıyım 😬😊 Kaburga ağrısı bel ağrısı sürekli gelen çiş çatı ağrısı…bitmiyordu ağrılar 🥲
Handan_65 Piraye2021 33 +2 erken doğum başlangıcı vardı erkenden müdahale ettiler suan evde yatıyorum yarın kontrol var arada nefes alamıyorum uyuyamıyorum tuvalete mekik dokuyorum
Helinkeskin Bende 34+4düm terleme sık wcye çıkma bel ağrısı çabuk yorulma var Allah yardımcımız olsun 🙏🙏🤗 gece uyku sorunu 😒
Piraye2021 Helinkeskin sık WC ye çıkma, terleme ve gece uykusuzluk bende de var 🥺 inşallah güzel geçer sürecimiz 😇
Hlmkrsln Helinkeskin terleme bencede var az bi soğuğa çıksam titriyorum sıcağa girsem ter başlıyor kötü kokular yaşayan bilir ama tamda boyle
Elfgrcn Busrakzlkc bende 35+2 deyim. Yalancı sancı olduğunu nerden anlıyosunuz? Benimde bişeyler bi kramplar falan giriyo ama yalancı sancı mı anlayamıyorum 😂
Senamll 34+3 erken doğum riskim var yatıyorum hastaneden yeni çıktım açıklık yok Allah tan dua edin kızlar 36 dan önce doğmasın kuzucum
Gokcennnn Senamll bende 34 oldum tam bugün hastanedeb kendim imza atarak çıktım dayanamadm artık. Erken doğum riskim var. Serklaj dikisliyim. Tek amacm 36 görmek
Busrakzlkc Piraye2021 adet sancısından hallice bir ağrı aslında benim üst bacaklarıma ve belimede vurdu. Nstde 58 60 civarı gösteriyo ama ben okadar hissetmiyorum ağrı eşiğim yüksek oldugu için. Kişiye göre değişebilir tabi bu ağrılar
Senamll Busrakzlkc benimde şu an sancilarim 60 70 leri gordu 20 lere düşürdüler inş düşmüştür bende hissetmedim ama hastahaneye gittiğim de 30 du dayanamıyordum anlamadım bu zitligi😂😂 ilk gebeliğim olduğu için sanırım sancıyı bilmiyirum
Busrakzlkc Piraye2021 benim kız biraz değişik aslında 😅 kendini aşşağı itiyo tek hareketimiz bu şuan çıkası var galiba
Senamll Busrakzlkc benim alt tarafa çok baskı oluyor sanki kasiklarim da hareket ediyor doğacak sanıyorum sizinde öle mi
Caglaluna Haftadan selam. Ben de kas ve kemik ağrıları oluyor. Bir kaç kez de yalancı sancı deneyimim oldu Allaaaaah bu ne dedirten 😊 çok şükür halimize 🥰hepimiz için çok güzel bi süreç diliyorum 💕
Piraye2021 Kızlar benim göğüslerim çok yumuşak ve küçük . Süt gelip gelmemesi ile alakası olur mu bunun ?
Buse67- Piraye2021 benimde öyle ya ilk başlarda sertti şuan çok yumuşak ve çok çatladı napıcam bilmiyorum