GamzeYigit Aycan16 hayırlı olsun canım bizde 16+4 oldık bugün :) ocak gibi Allah’ın izni ile gelicek inşallah 🙏🏻
fatos35 Zey0502 aynenn.cnm.yukslms 300 olmstu doktor.iyi konustu yukslme.var dedi ama.nasil.hesaplicgmi bilemiorm.artik asilama ile hamile kaldm.ben normalde 5temmuz aadetgunum.asilamam.20 temmuz keseyi goremedi bugun doktorum
Zey0502 fatos35 Anladım canım bende artıştan pek anlamam ama düşmesi olumsuz bildiğim kadarıyla inşAllah Çok daha güzel artar ve sağlıkla sıhatle kucağına alırsın yavrunu🙏🏻
gzdemirel Peony 5 haftalıkken keseyle birlikte gördük şükür. Bu cumartesi randevumuz var bakalım kısmetse kalp atışlarını dinleyeceğiz 🙏🏼 Sizde durum nedir?
Peony gzdemirel İyi sabretmişsiniz kalp atışını duymak için. Ben 6 haftalıkken duydum çok şükür. Geçen hafta gittiğimdeyse 2 cm olmuştu miniğim. ☺️
Aycan16 aysbuk2baby bende birazdan gidicem doktora inşallah bi aksilik yokturda keseyi görebilirim :) heyecan dorukta
Peony NihanTufanArslan Hayırlısı olsun inş. ☺️ Benim minnak 2 gün ileriden gidiyor aslında bugün 9+4 gibi.
Merve9194 Bende 5+0 buğu kesemizi görmeye gittik gördük çok şükür 🙏 belirli tahliller varmış onları istediler yaptırdık bayram sonrası kalp atışı insallah
Aycan16 Keseyi zar zor gördük kese olabilir dedi doktor 4mm falan şuanda bi kaç test yaptırmamı söyledi cuma günü bir daha gidicez :)
Aysmnv35 7 haftalık benim miniğim 🤲🏻☺️🍀 yarın kalp atışlarımızı duymaya gideceğiz nasipse ❤️ Rabbim hayırlı bi gebelik nasip etsin insaaalh 🤲🏻🤰2 Nisan görünüyoruz bizde bakalım hayırlısıyla insaaalh