Tugbaa2937 Kubra1720 aynen şuan senin nasibinde yok demek ben bile bak çok çabuk hamile kalırdim. Ama bunda yumurtama günleri takip ettigim halde 4 ayda hamile kaldım. Diğerlerinde nerdeyse ilk denemede
Kubra1720 Tugbaa2937 evet şu an postu açtım ve onume şansa benim gibi post açanlar çıktı çoğu hemen kalmış bakalım henuz reglime var umarım bu ay tutar bu ay karın kaslarım ve sırtım ağrıyor belirti midir acaba
Naber81 Annenin emzirmesi aslaaaaa bir korunma yöntemi gibi değildir baya baya gebe kalınır süt verirken
MrsG Kubra1720 süt korumaz. Şehir efsanesi gibi birşey o :) ben emzirirken hamile kaldım. 10 gün sonra doğumum var inşallah.
Kubra1720 busradbdk inşallah darısı başıma benimde 1 oğlum var 2 yaşında bir taneda daha son bir bebek istiyoruz rabbimin izniyle 🌼rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bebeklerim ize çocuklarımıza 💮💮
Alinim2008 Kubra1720 Amiinn tüm bebişlere inşallah 🤲🏻 Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah canım biran önce hayırlısıyla 💜💜
35lavanta Kubra1720 Kızım 2 yaşında hamile kaldım dolu dolu gece gündüz emiyordu.. Ayrıca süt korumaz 🤗
Kubra1720 35lavanta oy maşallah rabbim uzun sağlıklı ömürler versin yok oğlum öyle emmiyordu benim sütüm azalmıştır herhalde kendiliğinden de bıraktı 🤷🏻♀️
Kubra1720 Mucizecim oy maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️ inşallah darısı başıma isteyen yapabilen bütün annelere ❤️
Amineberra Kubra1720 benim yengem canım birinci çocuğu doğdu 40′ı çıkar çıkmaz hamile kaldı ama onun istemeden olan bir durum aralarında 10 ay var
Kubra1720 Amineberra ahh ne kadar erken kalmış demekki hemen yumurtlama olmuş rabbim ikisine de uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah h ❤️
Oznur1_23 Kubra1720 valla ben maalesef 1 yaşında bilmeden hamile kaldım güzel emen bebeğim şimdi emmiyor 🤦acilasti sütüm heralde süt engelleyecegini düşünmüyorum
Kubra1720 Oznur1_23 demekki sütten değilmiş burada konusnaa kadar süt diye düşünmüştüm ama hamile kalan o kadar çok güzel anne varmış ki demek bizimki henğz nasıpte değil 🤷🏻♀️ rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️ ❤️
Kubra1720 Alinim2008 aminnn inşaalah isteyen yapabilen hiçbir kadının kucağı boş kalmasın rabbim en iyisini bilendir ❤️❤️
35lavanta Kubra1720 Aminn cümlemizinkine inşallah ❤️ Benimde çok azalmıştı kuzum zaten süt bitti kestik memeyi..