Belirtisi yok ne yazıkki , hamilelikle aynı belirtilere sahip olabılıyorsun
Bol su içme
Tuvalete çıkma
İstah açılması
Doymama hissi vs vs.
Çok sıkıntılımbir durum ben 36 haftamdayım 22 haftadan beri günde 11 kez şeker ölçüyordum
Ve sadece sabah olmak üzere insüline başlandı..
Sinsi birşey . Yaptırmaktan kaçınmayın sakın şeker yüklemesini yediğiniz 2,5 silim baklavayla aynı şekeri alıyosunuz vücudunuza..
tatlı , 3 beyazdan uzak durmaya çalısın mümkün oldugunca pirinç , makarna , fasulye nohut vs tarhana bu tarz seylerden ve meyvelerden günde 1 porsiyon yeterli oluyo açlık 90 nın altına inmicek tokluk 140 üzerine çıkmıcak ..
dikkat etmen lazım .. yoksa sıkıntı yanı öyle çikılatalar abur cuburlar hamur işleri meyveler porsıyon porsiyon kuruyemısler sütler vs vs ysak hepsi. Diyet veriyorlar zaten onun dısına cıkmaman lazım. Cok yorucu birşey … tatlıya veda etmek zorundasın cok canım tatlı cektıgınde bır dılım bıtter cıkolata yıyebılırsın ama her doktor farklı dıyet vetıyo orası ayrı tabi amaa kımseyı dınleme ayy bendede vardı bişey olmadı yemene ıcmene bak bılmem ne dıyenler olursa aldırıs etme. Mesela ben cok kılo almadım dıyetım en cok bebege kılo aldıran tarzdaydı. 48 ile hamıle kaldım 58 kılodayım hala.. bu kılonun cogunlugu bebeğe ve bebeğin suyu vs rahım agırlıgı.