anne_2 Harikaaa bende çok mutluyum 🥰 inşaallah hedef 75. Doğumdan çıkınca 65 olurum diye düşünüyorum çünkü 10kilo kesin gidiyor. İdeal kilom zaten 62. 3 5 kiloyuda emzirerek veririm diye planlıyorum 😁🤲🏼
EsengulC Nur46 napalım artık doğum sonrasına odaklanıcaz ben rahatsız değilim normal yani bebek var içimizde 😂
AsilveAnnesii Harikaaa 28+2 ve +10 kilo. 55ile hamile kalmıştım, tek temennim bından sonra kilo alımımın yavaşlaması çünkü 20.hafta ve sonrası inanılmaz bir kilo artışı oldu 😢
Kubramagdalena Harikaaa bulantı değil de bi iştahsızlık var, normalde çok hamurişi severim ama bu hamileliğimde hep meyve sebze istedi canım. Bi de 1 ay kadar grip olduk ailece o da iştahımı kesti.
Meriiih Harikaaa aslında çok fazla bir şey yapmıyorum gerçekten sadece sağlıklı olanlardan daha çok yemeye çalışıyorum ama bu süreçte yine de kendinizi mutsuz etmeyin siz canınız isterse yiyin sadece biraz porsiyonu ayarlamak gerekiyor galiba 🥰
2melekannesii___ Harikaaa Bilmiyorumki 2 hafta grip oldum o zaman dikkat etmedim yememe. Ondan oldu sanirim
Gebe111 Harikaaa bende bulantı kusma yaşamadım o yüzden dikkat ettim 62 ile hamile kaldım şu an 72. 35 haftalığım