minikayak2-6 heleninannesi06 galiba 😂 Detaylıya gittiğim perinatolog biraz yavaş dedi gebelikte alacağın kilo limitini doldurmuşsun dedi😁 Sne kaç haftalıksın?
heleninannesi06 minikayak2-6 21+3 48le başladığım bu yolda 59 ile devam ediyorum 🤣🤣 hayatımda bu kiloyu görmedim
Guney16_Enes21 Harikaaa 53le hamile kaldım 75le doğum yaptım 37 günlük olduk. İlk 10 günde 10 kilosu gitti 65te kaldım eski halime dönmek istiyorum aynaya bakmak bile canımı sıkıyor 🤦♀️
Zeynepmum Guney16_Enes21 bence çok iyi 10 günde 10 kilo gitmesi keşke ben de doğum yaptığımda o kadar gitse 10 gunde
Hasanbbek Harikaaa en son 19+4 de Dr muayenesinde 3 kilo daha almıştım 57 ile hamile kalmıştım 63 düm bakalım 25+4 de gideceğiz bı daha kaç kilo olduk bilmiyoz ,🙂
Prensimmmmmm Harikaaa 38 kilo ile hamile kaldım şuan 35 haftalığım kilom 54 bazen düşünüyorum fazlamı diye
Meriiih Harikaaa aslında çok fazla bir şey yapmıyorum gerçekten sadece sağlıklı olanlardan daha çok yemeye çalışıyorum ama bu süreçte yine de kendinizi mutsuz etmeyin siz canınız isterse yiyin sadece biraz porsiyonu ayarlamak gerekiyor galiba 🥰
anne_2 Harikaaa bende çok mutluyum 🥰 inşaallah hedef 75. Doğumdan çıkınca 65 olurum diye düşünüyorum çünkü 10kilo kesin gidiyor. İdeal kilom zaten 62. 3 5 kiloyuda emzirerek veririm diye planlıyorum 😁🤲🏼
incisu Harikaaa bişey söyliycem siz genel olarak açtığınız postlara neden cevap vermiyorsunuz :) hep beğenip geçmişsiniz
Dilandemirrr 22+3 50 kiloyla hamile kaldım 21 haftada 58 dim çok hızlı aldım ilerki haftalarda daha çok alıcam penguen gibi dolanırım artık 🐧