Gmzsf Sedakkaya06 tez zamanda sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah korköayın Rabbim ona güç verir inşallah size bağışlar 😊
Mucizebekliyorum2 Sedakkaya06 gözlerm doldu biliyomusun okurken benimde kayıplarım var bende 5 senelik evliyim tekrar hamile kalıcakmıyım bu nasıl olur bilmiyorum şuan için rabbim sağlıcakla seni bebeğine kavuştursun inşallah burda daha küçük doğanları bile okumuştum sabır gerek tabiki ama rabbim o gücü verir inşallah allah bağışlasın analı babalı büyütün inşallah🥰
Sedakkaya06 Mucizebekliyorum2 amin insallah biz hep hayırlısını istedik rabbimden cok sukur bu gunlerimize allahim sizede en hayirlisini en kisa zamsnda saglikla kavustursun 🙏
Hakandeniz Arkadaşımın bebeğide 30 haftada 1kilo doğdu.31 ocakta bir yaşına girecek .şu anda çok sağlıklı. İnşallah sende yavruna kavuşursun.
Busrakose 34+2ydi bende 11 kasımda doğum yaptığımda 6 gün küvezde kaldı 2300 doğdu ama şu an 4610 ve maşallah sağlığında da herhangi hiçbir problem yok en kısa zamanda küvezden çıkıp kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla içini ferah tut çok sağlıklı olacak 🙏
Baharozdemir Prematüre bebekler daha çabuk toparlıyor Allahin izniyle senin de bebişin öyle olacak yeter ki buna inan Rabbim yardımcınız olsun bebisini en kısa süre de kucağına alman dileğiyle dualarimdasin
Mucizebekliyorum2 Sedakkaya06 aynen öyle hakkımızda herseyin hayırlısı diye dua ediyorum bende 😊 amin canım çok teşekkür ederim🥰
F1903 Teyzemin bebegi 26.haftada 730 gr dogdu canim simdi 5,yasinda koca kiz 🥰 Rabbim size bagislasin insaallahh gecer bunlardaa burdan eve gittigniz haberni alirizz 🤲🏻❣
TURNAA Mucizebekliyorum2 https://imgyukle.com/i/oxFzVN merhaba canım testime bakar mısın emin olamadım iğnenin 13.gunu bugün çıkmaz diye test yaptım anında çıktı emin olamadığım için sevinemedim de regli belirtilerim var
NeseA Canım Rabbim bütün evlatlara seni evladinada şifa versin inşallah bu günler çabucak geçer yavrunu en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım dualarım seninle 🤲🏻😘😘
Mucizebekliyorum2 TURNAA ayy bence var yaa baya belli yani gözlük kullanıyorum hatta onunla baktım yani😀 bariz gördüm ben silik çizgiyi bence var yani ama emin olamadım dersen iki gün sonra gene test yap iki günde bir beta artıyo ya varsa eğer dahada belirginleşir ama bence olmasa neden silik çizgi çıksınki ilk resmi açtığım gibi gördüm ben dikkat etmeden belli oluyo çünkü
TURNAA Mucizebekliyorum2 içimi rahatlattin canım çok çok teşekkür ederim 😘💙💙 fotoğrafta net bile çıkmıyor çizgi baya pembe aslında ama yine de emin olamadım o kadar bel ağrım var ki kesin regli olacağım diye düşündüm. regliye tahmini iki üç günüm var bu ay bebeğimin doğacaği aydı ikimizde aynı şeyi yaşamıştik inşallah ikimizde güzel haberleri alırız Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🌸
Mucizebekliyorum2 TURNAA evet bu ay dursaydı bebişlerimiz doğmuştu😔 evet tahmin ediyorum daha nettir çünkü bende ilk hamileliğimde kuzenime yollamıstım resimde pembe çıkıyodu yakından bildiğin kırmızı ama ben net gördüm yani iki kez çıktım baktım ve telefonu uzak yakın yaptım görünüyo yani bence olmasa neden çıksınki acaba yerleştiği içinmi ağrı yapıyo iğne olmuşmuydun kuzum sen onun etkisi kaç gün sürüyodu
Der Sedakkaya06 bende 34 de doğum yaptım 32 gafta ile uyumluydu 22 gün kaldı 1 hafta solunum cihazında kaldı çok vadireler atlattı ama çok şükür allaha şuan 13 aylık Rabbim bebeğini sağ sağlim sna kavuştursun onlar ok güçlüler bilesin❤️