Belacivciv Telasli-anne Teşekkür ederimm inşallah😊 Burada her şey doğal süreçte ilerlesin diye uğraşılıyor daha çok 🤷🏼♀️
Belacivciv Rum-1 Amin inşallah🙏🏻 Prenses doğum sayılır mı bilmiyorum onda doğum yaparken de epidural veriliyor sanırım
Belacivciv 18_kuzey Sağlıkla doğurun inşallah hiç kendinizi kasmayın zaten doğum sırasında ıkınma isteğiniz geldiğinde ıkınıyorsunuz mecburen, kendinizi dinleyip rahat olmanız önemli
Crcs Belacivciv benimkinin daha küçük olduğu zamanlarda dikis ağrısı ve süt sorunu ile uğraştım ondan dolayı hiç yazacak gücü bulamadım 😪 siz bilinçli anneye benziyorsunuz benim elim ayağıma dolaşıyor 🥲
Belacivciv Durubebegim Aaa🙊 Doğururken kaçırmışım ben onu😅 Hayırlısı olsunn sağlıkla büyüsün inşallahh🙏🏻
Belacivciv Ayaz2016alya2022 Hollandadayım ama aynıdır herhalde işlemler, epidural sırt iğnesi diye geçiyor burada sancı ve ağrıyı hissetmenizi kesiyor, rahatlatıyor. Doktorunuzla konuşun doğumdan önce daha iyi bilgi verirler muhtemelen
Crcs Belacivciv eşim destek oluyor elinden geldiğince. Kayinvalidem gelip yıkıyor her gün Sağ olsun. Annem kaldı ilk 14 gün ama arada ise gittiği için yoruluyor diye kıyamıyordum. Bu aralar baş başa kalıyoruz gün içinde.
Bebiscann Belacivciv kız biliyom kendi doğum postumu ararken seninkini de gördüm bi gör dedim😁😃🤣🤣 maşallah minik civcive 😍🙏