ftmnr_drgt Belacivciv Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 Sağlıkla büyüsün miniginiz Rabbim sizlerle hayırlı güzel omur nasip etsin yolu bahtı açık olsun ❤🧿🧿🧿
Telasli-anne Belacivciv maşallah Allah analı babalı büyütsün. Aynen Türkiye de epidural bu şekilde değil ve bu kadar da sabırlı değil bizim hekimler maalesef beklemeyi sevmiyorlar ☺️
Ayaz2016alya2022 Telasli-anne beni 2 gün beklettiler türkiyede olsa ameliyata alırlardı valla mejbur kalmayana kadar ameliyat olmaz burda
Belacivciv Telasli-anne Teşekkür ederimm inşallah😊 Burada her şey doğal süreçte ilerlesin diye uğraşılıyor daha çok 🤷🏼♀️
GriMavi Belacivciv okurken tebessüm ettim Ebe saçını göruyorum dedikten sonra eşinizin fenalaşması😃😃😃👍🏻
Rum-1 Belacivciv öncelikle hayırlı olsun kuzum Allah hayırlı evlat etsin yavrunuzu ❤️ Epidural dediğin yani prenses doğum mu yaptın canım
Belacivciv Rum-1 Amin inşallah🙏🏻 Prenses doğum sayılır mı bilmiyorum onda doğum yaparken de epidural veriliyor sanırım
Cotanakk Belacivciv hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥰 inşallah bir gün ben de buraya pozitif normal doğum hikayem diye post açarım 🥲😁
Belacivciv Aysee_35 nevarneyokk CerenArslan1 bebekveannesiii hepoyleolurzaten Esra7703 DemetF UmutsuzPolyanna Cotanakk Maviss67 Mugesss Esra7703 Çook teşekkür ederimm🙏🏻🌸🌸
Maviss67 Belacivciv gözünüz aydın olsun canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰🥰 darısı başımıza 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
18_kuzey Belacivciv yaa maşallh darısı başıma şuan 38. Haftamdayım,normal istiyorum ama korkuyorum:( çatı muayenesi yapılırken kasar mıydınız kendinizi,ben çok kasıyorum:( hani bunda kasıyosam normal doğumj nasıl yaparım diye üzülüyorum
Belacivciv 18_kuzey Sağlıkla doğurun inşallah hiç kendinizi kasmayın zaten doğum sırasında ıkınma isteğiniz geldiğinde ıkınıyorsunuz mecburen, kendinizi dinleyip rahat olmanız önemli
Crcs Belacivciv hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün yavruş 🌿 18 gün oldu ben yazacak enerjiyi bulamıyorum 😄
Belacivciv Durubebegim Aaa🙊 Doğururken kaçırmışım ben onu😅 Hayırlısı olsunn sağlıkla büyüsün inşallahh🙏🏻
Ayaz2016alya2022 Belacivciv gözünüz Aydın öncelikle Allah analı babalı büyütsün yurt dışında hangi ülkede yaşıyorsunuz bide epidural nedir bende almanyadayım en azından aynı yerdeysek bilgi alayım. Teşekkürler
Belacivciv Ayaz2016alya2022 Hollandadayım ama aynıdır herhalde işlemler, epidural sırt iğnesi diye geçiyor burada sancı ve ağrıyı hissetmenizi kesiyor, rahatlatıyor. Doktorunuzla konuşun doğumdan önce daha iyi bilgi verirler muhtemelen
bebekveannesiii Belacivciv gözün aydın, analı babalı hayirli evlat olsun inşallah🌺🌺, daha çoook var ama darısı da bize inşallah 😊😄
CerenArslan1 Belacivciv Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün zamanı gelince darısı bize inşallah böyle güzel doğumlar nasip etsin Rabbim🥰