Meryemturaa Tamzamanlianne benim az kaldı 35 +2 yiz suan ocak sonu gibi inşallah gelicek🙈 30 Ocak benım doğum günüm belki annesıne en guzel hedıye olarak gelır o gün❤️🥰
Grenpeopl Tamzamanlianne bizde şuan 10+1iz uygulamaya göre Ağustos başları Temmuz sonları gibi görünüyor ama doktorum geç döllenme gibi dedi 2 gün sonra kontrolümde tam ne kadar olduğunu söyleyecek hayırlısı ile kucağımıza alırız insallah hepimiz 💖
selos1210 Grenpeopl inşallah🌸 ben de 10+0 bugün benimde 1-2Ağustos olarak gösteriyor uygulama 🤗 çok yakınız
Lizbon Ben de not düşeyim bari. takvime göre 7+0 :)) mide bulantılarınız başladı mı arkadaşlar? Ben de henüz bir şey yok sadece bazen bazı yemekleri yemek istemiyor gibiyim. Ya da aşırı yiyince bir tiksinti geliyor.
Tugbanur_44 Ayy 8+2 deyim şuan bende 10 ağustos görünüyor bakalım hayırlısı Rabbim herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🤲💓
Egelibiri48 6+5 haftalıktan selamlar olsun benden de ozaman 😊 oğlumu da yazın almıştım kucağıma bundan 2.5 bucuk sene önce. Rabbim nasıp ederse bu mınık de yaz bebeği olacak 😍😅bi yandan iyi bi yandan zorlayıcı oluyo yaz hamıleliği 😂🤦🏻♀️
Tamzamanlianne Egelibiri48 ben de dort sene önce 30 agustos annesiyim :) hamılelık kolay gecıyorsa aslında bir yandan guzel 😍
Grenpeopl selos1210 yaa evet 💖 zaman gecsin diyorum biran önce belirtileriniz var mı nasıl geçiyor sizin
selos1210 Grenpeopl Ben başlarda mide yanması yaşamıştım 7. Haftadan sonra bulantıya çevirdi ama sadece 2 gün istifra ettim onun dışında yemek yediğimde geçiyor aradan bir iki saat geçince tekrar bulantımsı his oluyor.. aşırı halsizim sürekli yatıyorum ve uyuyorum.. yani istifra etmediğim ve yemek yiyebildiğim için şanslıyım sanırım.. bazı yemeklerden tiksindim onları görmek istemiyorum.. sizin belirtileriniz neler acaba ? 😌
Zanaservan SemaArin yok canım gittiğimde başta kesesi bile oluşmamış dedi çok üzüldüm sonra biraz daha yana çevrince anaammm burdaymışşşş nokta kadar ufacık işte burda fotosunu isterseniz çekebilirsiniz dedi nokta kadar🥰haftaya inşallah kalp atışlarını dinlemeye gidiyorummmm 🙏🙏
Zanaservan SemaArin çünkü gittiğimde 4 haftalıktı o kadar mı ufak oluyor o zaman hiç birşeyi hissetmezdim şimdi bazen öyle kramplar giriyor ki karnıma resmen uykudan uyandırıyor hamilelik bu kadar mı zor dedim ya