Tamzamanlianne Benim bat 2 kasım , suanda 8+5 günlük hamileyim.Ikıncı gebelıgım. Dort yıl öncede Ağustos annesi olmuştum🥰kısmetse bu seferde oyle olacak.sizler ne kadarlık oldunuz?
Suzana Tamzamanlianne 8+6 olarak buraya katılayım 😊 günler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Ozlemk12 Tamzamanlianne benimde 7+5 Allahin izniyle 17 ağustos gibi görünüyor ama hiç belli olmaz şimdiden çok heyecanlıyım 😅
M-eng95 Tamzamanlianne ohaaa benimde 2 Kasımmm 🥰 ne alemdesin kalp vs duydun mu biz çok şükür 7+3 de duyduk ama 10 gün geride dedi bir doktor başka doktorda haftası ile uyumlu dedi pek anlamadım biraz kafam karışık bu cumartesi haftasını yakalar inşallah ☺️
Tamzamanlianne Suzana hosgeldinn😍 evet gerçekten zaman gecmıyor ,saglıkla alalım kucağımıza ınsallah🙏😇
Ebegebeanne 8+6 yım ben de ikili tarama için ne zamana randevu verildi en son ne zaman doktora göründünüz ben haftada bir kere gidiyorum kanamam var yatıyorum evde
Tamzamanlianne Ebegebeanne çok dikkat edin 🙏ikili tarama 12. Haftada yapılıyor dıye bılıyorum ben ılk gebelıgımde yaptırmamıştım gene dusunmuyorum.Detaylı ultrasona gırmıstım sadece
Suzana Ebegebeanne allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 ben 2 defa gittim doktora 12. Haftada da ikili taramaya gideceğim .
symatk Benim de 4 Ağustos gösteriyor ilk gebeliğim 9 haftalık olduk 🧿😊 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Rabbim yavrularımızı korusun Allah’a emanet 😊
Tamzamanlianne M-eng95 aaa aynıyız deseneee 😃😃ben gecen hafta gıttım cok sukur duyduk kalp atışını, haftaya tekrar gıdıcem🙈sen ne zaman gideceksin?