EsraBaserAltan cerenmina Hayırla, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 En doğru kararı vermiş oluruz umarım kötü doğum hikâyemiz olmaz
kubra3rkan EsraBaserAltan merhaba hangi doktor bende 21 haftalığım acıbademe düzenli gidiyorum Ahmet Cantuğ beye
EsraBaserAltan kubra3rkan Meliha hanıma gidiyorum bende. Çok yakın günlerdeyiz 😍 Siz doğum konusunda nereyi düşünüyorsunuz
denizvebulut kubra3rkan Merhaba, bende Acıbadem cantug beye gidiyorum 20. Haftamdan bu yana. Şuan 30 haftaligim. Ona giden iki arkadaşım oldu ikisi de çok memnun geçirdiler doğum sureclerini. Ama ikisi de planlanmış sezeryandi. Hiç normal doğum yapan tanıdığım olmadı cantug beyde. İlk doğumum normaldi benim bu ikinci olacak. Siz duydunuz mu normal doğum için cesaretlendirio destekliyor mu acaba? Henüz doğumu hiç konuşmadık biz.
kubra3rkan EsraBaserAltan detaylı ultrason için dilerseniz, Osmangazi tıp fakültesi Hüseyin Mete Tanır’a gidin. Kendisi alanında uzmanlaşmış, adı bilinen, perinatologdur. Muayene ücreti 300 tldir. Orası da özel sayılır. Ve inanılmaz tecrübeli bir doktordur.
EsraBaserAltan kubra3rkan Ben de Turgay Şener’e gideceğim randevuyu aldım herkes bu doktoru önerdi çok sevilen zor randevu bulunan bir doktor olduğu söyleniyor. Gerçekten öyleymiş ki bir aya yakın geç randevu verildi yoğun olduğundan. Daha önce sormuş olsaydım sizi mutlaka dikkate alırdım 😊
kubra3rkan EsraBaserAltan Doğum için bende Acıbadem hastanesi düşünüyorum. Cantuğ doktorumla beraber planlıyoruz. Fakat fiyatlar 10 bine yaklaştı. Ciddi anlamda fazla bende sizin gibi 10 bine değer mi değmez mi bilmiyorum. Tıp fakültesinde Melih Bey var 800 TL’ymiş doğum ücreti özel oda falan tutabiliyorsun bunu da düşünebilirsin
EsraBaserAltan kubra3rkan Bunu da bilmiyordum söylediğiniz çok iyi oldu hepsini araştıracağım Sizin de gönlünüzce olsun her şey inşallah 😊
denizvebulut Deniz93 Bende cantug beye gidiyorum. Ondan önce dört doktora gittim. Kesinlikle sakinliği ve bilgisi ile cantug bey beni çok sakinleştirdi. Servikal yetmezlik sebebiyle diğer gittiklerim çok çok kötü konusmuslardi. Cantug bey hem takiplerde hemde tedavilerde beni çok rahatlattı. Kesinlikle memnunum.
kubra3rkan Deniz93 En başından beri ona gidiyorum. Tabiki memnunum. Herhangi bir sorum olduğunda watsaptan sorabiliyorum ya da arıyorum. Bir rahatsızlığım olduğunda gece de olsa hastaneye geliyor
minikayak2-6 Bende 21+6 haftalığım. Ümit hastanesi Murat Şenol gidiyorum takipli gebesiyim. Doğumumu da orda yapacağım inşallah 🙏🏽🌺
Lulikli cerenmina yazdığın fiyat neyse de ben yine muayne ücretlerine zam yaparlarsa diye geriliyorum. 7 aylık hamileyim 3 kere zam yaptılar. Çok canımı sıkıyo
cerenmina Lulikli çarşamba günü randevum var. Ben de bu gece 36 oluyorum. Muayene de gelmiştir muhakkak. Pazartesi nst ye girdim perşembe bir daha girdim normalde benden nst ücreti almaması gerekiyordu kadın benden nst ücreti kesti. Kesmemeniz gerekiyordu dememe rağmen ücretli giriş açtım dedi sadece.
Lulikli EsraBaserAltan valla madd olarak yüksek olsa da ilk doğumum mecbur özelde olucak canım o kısmı düşünmüyorum. Çünkü biz gurbetteyiz annem falan uzakta. Acil bi durum olsa annem 6-7 saatlik yoldan gelene kadar yapayalnız kalamam hastahanede. Kaldı ki o saatte otobüs de bulunacak mı tartışılır. Ama hangi hastahane orasını bilmiyorum. Ümitte doktorumdan çok memnunum ama hastahane hizmeti tartışılır
Deniz93 denizvebulut benim de 17 haftalık şimdilik memnunum ama ben sağlıklı olursa eğer kesınlıkle normal doğum ıstıyorum Cantuğ hoca sezeryan derse bi üzülürüm 😣normal olan doğumada mı sezeryan diyor yani bu çok etik bir şey değil 😣
kubra3rkan denizvebulut normal doğumunda bizzat Cantuğ hocamın yaptırdığını konuşmuştuk biz. Cesaretlendirme vesaire yapmıyor, netice de bebek nasıl geleceğini kendi belirliyor. Siz Cantuğ beyde mi doğumunu yaptıracaksınız ?
nese_gocuk karakiz1 Ben şuan murat şenola gidiyom çok da memnunum ama doğum çok pahalı mecburen şehir hastanesine geçiş yapmam lazım
denizvebulut Deniz93 yok hayir, benim iki arkadaşımın da planlanmış sezeryandi zaten sorunları sebebiyle. Ben sadece tanıdığım bir kimsede normal doğum duymadım. O yüzden meraktayim açıkçası. Ama normal doğumu da yaptırdığını söyledi az önce buradaki arkadaş.