ikramomm Ay hamileyken köpek saldırısına uğrayan var mı veya korkan ben nedense hep saldırgan olanlarla denk geliyorum korkudan her seferinde sıçrıyorum 🤣
Dermin ikramomm göz teması kurmayın köpeklerle ve dışarda köpek size yaklaşırsa kaçmayın kaçınca saldırıya geçiyorlar en önemlisi bir köpek kuyruk sallıyorsa ondan zarar gelmez ama kuyruğunu bacak arasına sıkıştırdıysa kaçın 😂
ikramomm Armess_loya ayy bide toplu grup oluyorlar karnımı tutarak geçiyorum diyorum korkudan düşecek bir gün bu çocuk 🤣
ikramomm deletedmom87894 dimi bide belediye toplamıyor bence hamile biri için tehlike arz ediyorlar hem korku hem saldırı açısından 😣
Kinkof ikramomm tepebasi belediyesini kac kere aradik hiç çözüm bulmadilar ve ilgilenmediler gündüz neyse de gece vardiyasi kardesim işten donerken grup halinde köpeklere maruz kaldı hep🙁😔
ikramomm Dermin ay buradaki köpekler bi başka sessiz geçsen bile biri ses çıkardı mı topluca ayaklanıyorlar diyorum topukla burdan 🤣
Fasulyeninannesi1 Korktugunuzda koku salgiliyorsunuz bu koku onlari rahatsiz ediyor. Baska seyler dusunun gecin gidin yanlarindan. Hatta aman tatli kizim canim kizim falan sevecen bir sesle soylerseniz hemen kuyruk sallamaya basliyorlar. Sokaklar hepimizin.
ikramomm Fasulyeninannesi1 bende seviyorum ama bazı sokaklarda çete gibileri var dokunmasan da havlıyorlar kalkıyorlar onlar baş olmuyor bide cadde üstünde hemen
Armess_loya ikramomm işte sen beni anlarsın ben seni😂 ama yok bizi gören ise, büşü yopmoz derler korkuyorum napayım bişe yapmaz hee anladık korkuyoruz ulannn😂😂🙈
incisu ikramomm eşimle köye giderken motor tepesindeydim allahım birde bayır çıkıyorduk köpek arkamızdan bi koşmaya başladı ben de 20 haftalık falandım köpek ayağıma kadar geldi neyse bayırın sonunda pes etti pis köpek nefret ediyorum o yüzden bütün köpeklerden
ikramomm incisu belediye topluyor normalde ama insanlar sürekli ordan burdan getirip saldıkları için her türkü gene çoğalıyorlar sokakta da böyle saldırgan oluyorlar
nazlisucan ikramomm adapazarı belediyesi toplamıyor hiç. Arayıp rica etmiştik ama bişey yapamayız diyorlar
ikramomm Armess_loya aynen öyle büyütüyorsun sessizce geçsen sana bişi yapmaz bakma etme o korku bir kere Varsa maalesef geçmiyor 🤣🤣