Filee baloglusuuumm Ayça hanıma gidiyorum haftayada kontrolüm var hatta ama kendisi de hamile izne ayrılacak ocak sonu sen hangi Dr gidiyorsun canım bende orda başkabbi Dr ile devam edicem mecbur
Deniz1121 baloglusuuumm 3 aralıkta yaptım ben doğumu şuan bilmiyorum ama gidipte aşırı zam yapmazlar diye düşünüyorum
RumeysaNur34 baloglusuuumm cidden uygunmuş 😇 5 yıl önce 2400 doğum yapmıştım şimdi gittiğim hastane zaten uçuyor Allah hepimize yardım etsin 🤲😊
Filee baloglusuuumm Ayça hanımın 140 verdim geçen ay muayene ücretleri de uçmuş 🤦♀️🤦♀️ Gülçin hanımı hep görüyorum burda forum da sanırım bende kendisi ile devam edicem
RumeysaNur34 baloglusuuumm doğrudur canım benim gittiğim hastane 15.500 istedi %10 indirim ile13. 900 sabitledik Allah canlarına sağlık versin bir yerde para yerine koyulur geri
araskus28 Bende çalmak Erdem’e gidiyorum geçen hafta ilk defa gittim doktor Zeynep yeşim ilgiliydi baya bende 140₺ vermiştim şuan ne kadar oldu acaba
Emas Deniz1121 ben de oraya gidiyorum normal dogum da 1950. Ocak ayinda dogum yaoarsan ve takipli hastaysan bu fiyatlar gecerli dediler ve ben bu ay dogurucam insallah 😃