Deletedmom623737 baloglusuuumm Bu erdem hastenesi nerde iatanbulda mi benimki 6 bin yapmış oraya gidiyim 😭🤣🤣🤣
Seymaben baloglusuuumm konum alayim nerde bu hastane istanbuldami😅😅😅😅😅5000 den basliyor benim gittigim hastane😅😅
Teusa İndirimli sezeryan 1800, normal olursa 3300 olarak anlastik . Ocak zamları haricti bakalım ne olacak.
baloglusuuumm Deletedmom623737 İstanbul çakmak ümraniyede tanıdık doktorumuz var onun için oraya gidiyorum
Deletedmom623737 Seymaben İstanbuldaymış İnternett üzeri Yorumlarına baktım da cok kötü yorumlar var ya
Seymaben Deletedmom623737 evet bende baktim simdi ama pek ic acici yorunlar yok bilemedim 🤔yakinda bana ama kendi hastanemden asiri memnunum mecbur odiycez sanirim saglik sonucta
Deniz1121 Çamlıca hisar hospitala gittim zorunlu sezeryan 2300 tl idi, aşırı memnun kaldım ebesi doktoru hemşiresi tüm çalışanları çok ilgili iyikide gitmişim şükür
Emas Deniz1121 ben de oraya gidiyorum normal dogum da 1950. Ocak ayinda dogum yaoarsan ve takipli hastaysan bu fiyatlar gecerli dediler ve ben bu ay dogurucam insallah 😃
Filee baloglusuuumm Ayça hanıma gidiyorum haftayada kontrolüm var hatta ama kendisi de hamile izne ayrılacak ocak sonu sen hangi Dr gidiyorsun canım bende orda başkabbi Dr ile devam edicem mecbur
Deniz1121 baloglusuuumm 3 aralıkta yaptım ben doğumu şuan bilmiyorum ama gidipte aşırı zam yapmazlar diye düşünüyorum