buse_yildiz24 MemmedliSevinc Son 39🙏 herşey hazır ama hastane çantamızı daha hazırlıyamadım 😄 sizin nasıl gidiyooor🤗
Aysgvnc buse_yildiz24 benim de son 39 😍 ama DHA beşik bayramda sonra gelck kıyafetler yıkanck utulenck var baya isim
Ssr2561 Son 35 👶🏻😍 Doktorumuz eylülün 10undan sonra beklicez artık dedii 🙈🙈 herşeyimiz hazır prensesimizi bekliyoruz artık
Slalaylay Ssr2561 benim de 32 gün ama sanki daha erken gelcekmiş gibi hissediyorum nedense🤷🏼♀️ Doktorum bi tarih vermedi henüz bana sadece bu cuma çatı muayenesi yapıcak bayramdan önce bakalım bi süpriz olmasın dedi
Glmsr Son 27 😍 çok şükür herşey hazır çantamız hazır bebek arabası besik falan hepsi hazır kıyafetler yikandi ütülendi dolaba yerleşti ama yinede daha gelmesin tabiki bayram.bi geçsin doktorumuz izinden dönsün annemler gelsin o zaman doğsun diye dua ediyorm🤗💕👶
deletedmom203 34 gün kaldı aslında ama , sancılar başladı sanki , içimden bir ses 38. 39.haftayı anca görürüz diyor😃 heyecanlıyız
Pitircigim 26 gün kaldı 🙈 ama hiç bişey hazır değil 😂 kardeşimin düğünü var diye antebe geldim perşembe dönücwm 2-3 günde herşeyi hazırlicam mecburen 😄 1-2 hafta daha dayan oğlum sakın gelme diyorum, bayramda doktorumda olmaz.. mobilyası silinip kıyafet ve nevresimleri yıkanacak, doğum çantası hazırlanacak... çanta için herşey hazır sayilir, sadece çantaya koyması kaldı. Eksik olanlarıda bir gün icinde magazadan alir gelirim 😊
Beratalpinannesii Gulnar94 sezeryan erken mi oluyor benim de 66 yazıyor uygulamada ama sezeryan düşünüyorum nasip olursa kaç gün erken oluyor acaba 🤗
Nurrrrrrr MemmedliSevinc son 47 sadece arabası hazır bu hafta her şeyi alınacak inşallah oda takımımız da daha gelmedi 😓