Gzm23 iki_melek_annesi canım son adet tarihim aslında 6 temmuz ama doktor geç döllenme olmuş dedi 19 temmuz olarak hesapladı 19 temmuza göre hesaplayabilir misin
iki_melek_annesi Gzm23 25 Nisan da günün doluyor, 19 temmuza göre hesapladım 24 haftalık mı hamilesin?
Kumsalsmom Hasanbbek bende aynı valla geçen detaylıya girmiştim o yüzden iki hafta sonra gel dedi ama o bile uzun geliyor öyle bi tatlı duyguymuş ki 🥰
iremgrgn Hasanbbek 25+2 😍 doğum 15 nisan görünüyor inş, en son 22 haftalıktı sanırım gittiğimizde 530 gramdı yakışıklım 😂😍
elifinilki27 Hasanbbek Bende deli gibi kilo aldım bana da biraz az gibi gelmişti sonra baktım haftasına göre bir kaç tık fazlaymış kilosu bebişimim için rahatladı 😁
Hasanbbek elifinilki27 Ben sonumu hiç iyi görmüyorum karnım büyüyor ama bebeğin kilosunu merak ediyorum bu büyüme filan bebekten mi 🙂🙂🙂
Ttulin Hasanbbek vucudumdaki demir deposu azalmaya basladigi icin demir ilacini kullanmaya bu hafta basladim. Ama ilk haftalardan beri kabizligi beslenmeyle cozmeye calistim.
Hasanbbek Karnımın yandan iki taraflı fay hattı gibi bir çizik sonra baktım ki o catlakmis çok mu erken başladı çatlaklarım ağlamak istiyorum 😭
AyseARAT1234 Bizde 23+6 haftalık olduk ikinci sezeryanım olacak ama kaç haftam kaldı bilmiyorum kaçıncı haftada doğum oluyur sezeryan lı
Hasanbbek AyseARAT1234 Sezeryanda 1 hafta 10 gün önce alınıyor diye duymuştum benimde ilk bebek normal istiyorum ama bakalım bebişim nasıl ister