Papatya17 fadme Ayni şeyi bende yaşadım hamileyken çok çok çok zor gunlerdiHastanelerde yattım kaç haftaliksiniz şu an
Hanife_ fadme ilk hamileligimde 12 haftalıkken böbrek taşı düşürdüm ama öldüm öldüm dirildim resmen sürekli banyoda sıcak sudaydım biraz olsun ağrımı azaltyordu yerlerde sürünüyordum Dr doğumdan sonra bişey yapabiliriz diyordu acilde serum takınca da çok etkili olmuyordu bol bol su içtim sınırsız öyle düşürdüm
miranbeyinmothersi fadme kuzum hiç bişey yapmıyorlar ben bol su ve böbreklerimi sıcak tutarak geçirdim soğuk aldığım annağrıyor
Deletedmom623737 fadme Canım ayranlı soda iç bende gitmiştim hasteneye acile hiç ilgilenmediler agrıdan bayıldığımı biliyorm
Aysenur_98 Canım hemen doktora git stent taktir 23 haftalık gebeyken aynı dertten düştüm acile zar zor boyutu büyük olduğu için düsüremedim stent takıldı bebeğe büyük zarar veriyor malesef doğum sancısından beter şimdi 28 haftalık oldum sen kaç haftaliksin
Papatya17 fadme Seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşadım çünkü işe yarıyor mu serumlar ağrın duruyor mu canım
Papatya17 fadme Ben 3 gün çektik agiryi hep enfeksiyon falan da vardı bende serklajim vardı sancı serklaj ipini patlattı doğum yaptım da çıktım ben hastaneden ama benim ağrım asla geçmemişti dogurana kadar uyku uyumadım ben resmen bide benim serklaj vardı ondancdogum oldu yani asla stres yapmayın sanciniz dinmis bak ne güzel
Rabbiminemanetii Kızlar bende dün kum döktüğümü ve enfeksiyon olduğunu öğrendim serum takıldı . monurol verdi gece kullandım. Sancım çok var Aynı zamanda serklajliyim 18.haftadayım nasıl geçecek bu enfeksiyon ve kum dökme bilmiyorum 😔
fadme Rabbiminemanetii benim de aynı canım iki gündür doktora git gel serumlarla duruyorum bende zeytinyağı ile limonu karıştır iç o biraz iyi geliyor
Rabbiminemanetii fadme geçmiş olsun canım Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Dediğini deneyeyim inşallah geçer. Sağol canım
Rabbiminemanetii Papatya17 iyi olmaya çalısıyorum canım çok şükür. . zor atlatıyorm ve 10 gündür geçmeyen ishal var sancı beni mahvetti .kullandığım ilaç bende yan etki yaptı .